Ukoliko volite otmene degustacije vina i sireva, mužičke manifestacije uz najbolja piva ili volite životinje pridružite se našem timu u posetama sajmovima širom naše lepe zemlje. Manifestacije koje se održavaju u cilju očuvanja naših običaja, zanata i baštine deo su naše ponude kombi prevoza putnika ili minibus prevoza putnika sa adrese na adresu.

Opustite se i uživajte, veselite i zabavite, a sve ostalo prepustite našem timu. Festival vina Vršac, sabor trubača Guča, gitarijada Zaječar, roštilijada Leskovac, Drinska regata Ljubovija, Exit festival Novi sad, Sajam turizma Beograd i Novi Sad, kupusijada Mrčajevci, Love fest Vrnjačka banja…sve ovo učiniće da se osećate srećnim i zadovoljnim. Druženje i sticanje novih poznanstava i priljateljskih veza ispunjavaju naša srca toplinom tokom celog putovanja, a čine ideju i duh našeg tima.

Call centar:

+381 11 4300 500

Mob: +381 65 2206 301

ili putem naših email adresa:

office@pexonteam.rs

rezervacije@pexonteam.rs

Ukoliko želite da putujete u inostranstvo i tamo usavršavate svoje stečeno znanje, ali i da naučite nešto novo na seminarima i sajmovima Pexon team Vam je na raspolganju u svakom trenutku. Kombi prevoz kojim komforno putujete u susret novom znanju! Kao kompanija vedrog duha uvek smo otvoreni za novu saradnju sa kompanijama svih profila i profesija.