Prevoz do / od aerodroma Beograd

Pexon Team pored standardnih tura po Evropi nudi i pristupačan prevoz do aerodroma Beograd. Polasci se obavljaju svakoga dana u zavisnosti od broja putnika i vremena leta. Uz klasičan prevoz do aerodroma Nikola Tesla nudimo i prevoz od aerodroma do željene adrese u Beogradu ili Srbiji.

Aerodromski transferi se obavljaju kombijima koji su udobni, čisti i sa kojima se brzo stiže. Rezervacija kombi prevoza do i od aerodroma je obavezna i može se obaviti 24/7. Najbolje je rezervisati nekoliko dana unapred, ili barem danas za sutra, kako bi mesto u kombiju bilo zagarantovano. Postoji mogućnost rezervacije danas za danas, ukoliko ima slobodnih mesta u kombiju.

Možete nas kontaktirati na boroj telefona, putem poruke, preko Vibera ili WhatsApp-a. Naš call centar vam je na usluzi 00-24.

Nudimo brz i siguran prevoz do i sa aerodroma, bez kašnjenja i otkazivanja. Jednom dogovoreni termin, kao i cena se neće menjati.                                

Pexon team svakodnevno prevozi putnike do aerodroma u Mađarskoj, Austriji, Slovačkoj. Komforan prevoz sa lokacije koja Vama najviše odgovara sa vozilima najnovije generacije do željenog aerodroma deo su našeg povoljnog i efikasnog putovanja.

Usluge koje pružamo kao prevoz do aerodroma kombijem i/ili minibusom sa više polazaka svakoga dana najčešće se odvijaju na sledećim relacijama:

Naš Call centar Vam je na usluzi svakoga dana non stop 24 časa dnevno za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

+381 11 4300 500

Možete nas kontaktirati i putem emaila na:

rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs

Ciljevi naše kompanije jesu da našim putnicima omogućimo moderan prevoz do aerodroma i/ili sa aerodroma do željene adrese koja Vama najviše odgovara, autobuska ili železnička stanica ukoliko nastavljate putovanje, a da usluga bude na najvišem mogućem nivou, prijatna, udobna i efikasna.

Rezervacija kombi prevoza do aerodroma Nikola Tesla

Prilikom prevoza od aerodroma, biće potrebno da rezervišete nekoliko dana unapred, najbolje bi bilo 2 dana pre povratka. Ono što će nam biti potrebno su vaši podaci, broj leta i vreme i datum sletanja. Broj leta nam je potreban kako bi smo mogli da ispratimo kada sleće i da li ima nekih odlaganja. Praćenje sletanja aviona se može obaviti preko zvaničnog sajta aerodroma Nikola Tesla, kao i preko Flight radara.

Nakon rezervacije prevoza do ili sa aerodroma, dolazimo po vas u dogovoreno vreme. Vreme polaska određujemo po vremenu poletanja. Obično dolazimo na po vas 3-4 sata pre leta, kako bi na vreme stigli na pasošku kontrolu i kako bi izbegli moguće gužve na autoputu i zastoje. Vreme poletanja je izuzetno bitno kako bi što bolje organizovali put i rutu sa ostalim putnicima.

Vremenska razlika između dolaska po putnika i leta će zavisiti od same destinacije i potreba. Ukoliko ste van Beograda, u zavisnosti od vaše lokacije, biće potrebno i po više sati ranije doći.

Red vožnje do i sa aerodroma

Iz Beograda vršimo svakodnevne polaske po više puta na dan. Za detaljnije vreme polaska biće potrebno da nas pozovete ili pošaljete poruku. Vreme polaska utvrđujemo nakon što saznamo termin leta.

Prevoz do aerodroma Nikola Tesla možemo obaviti i iz ostalih gradova, nismo limitirani samo na Beograd. Nudimo svakodnevne polaske iz Novog Sada. Ukoliko iz nekog grada ima više putnika koji bi kretali, pozovite nas i dolazimo po vas.

Ne postoji minimalan broj putnika. Zbog velikog obima posla i interesovanja, polasci iz Beograda se vrše po nekoliko puta na dan, kao i iz Novog Sada.

Prevoz sa aerodroma Beograd se takođe obavlja po nekoliko puta na dan. U dogovoreno vreme (malo pre leta) odlazimo ispred i čekamo vas. Transfer sa aerodroma nije limitiran i osim Beograda vršimo prevoz i do drugih gradova u Srbiji. Pored transfera do beogradskog aerodroma, nudimo uslugu prevoza do aerodroma u Budimpešti.

Kombi prevoz – transferi

Pored usluge prevoza do aerodroma, Pexon Team svakog dana prevozi putnike do: Beča, Bratislave, Budimpešte, Segedina, Morahaloma i Palića. Detaljnije o redovnim transferima pogledajte ovde.

Najam vozila sa vozačem

Ukoliko vam je potreban kombi prevoz za grupu ljudi do bilo koje destinacije, naša vozila su vam uvek (od 00 do 24) na raspolaganju. Prevoz na more ili skijanje, svadbu ili koncert… Za više informacije pogledajte stranu Najam vozila.

Pretražite letove najpoznatijih Low Cost kompanija:

Prednost kombi prevoza do aerodroma

 • Siguran i pouzdan transport do aerodroma
 • Udobni, čisti i servisirani kombiji
 • Diskretni i ljubazni vozači koji znaju engleski
 • Pristupačne cene
 • Svakodnevni polasci
 • Rezervacija danas za sutra
 • Bez skrivenih troškova
 • Bez otkazivanja
 • Bez čekanja
 • Bez kašnjenja
 • Bez naknadnog podizanja cene
 • Pet friendly
 • Mogućnost prevoza do aerodroma i dogovorenog čekanja za prevoz nazad
 • Mogućnost organizovanog prevoza do aerodroma za grupe
 • Dovoljno prostora za kofere
 • Prostrani kombiji koji mogu da povezu 8 ili 16 osoba

Grupni transfer do aerodroma Beograd

Imamo odličnu saradnju sa hotelima, hostelima i vlasnicima privatnih smeštaja u Beogradu i često organizujemo prevoz do ili od aerodroma za njihove goste. Pored individualne rezervacije, postoji mogućnost i grupne rezervacije i prevoza do aerodroma. Ova usluga je namenjena većem broju turista iz iste zemlje koji putuju u grupi ili su odseli u istom hotelu ili smeštaju. Ova usluga občno ide u kompletu, čekanje i prevoz sa aerodroma u hotel, i prevoz iz smeštaja do aerodroma posle nekoliko dana.

Cena grupnih transfera do ili sa aerodroma se posebno obračunava i zavisi od krajnje lokacije i da li je uključeno povratno putovanje.

Ono što nas odvaja od konkurencije, i što su vlasnici i menadžeri u hotelima i smeštajima prepoznali je tačnost, poštovanje dogovora i poštovanje putnika – gosta.

Prevoz do aerodroma cena

Kombi prevoz do aerodroma može biti grupni ili individualni. Cena individualnog transfera do ili sa aerodroma će zavisiti od vaše kranje – početne destinacije. Cena prevoza od centra grada do aerodroma neće biti ista kao cena prevoza od Petlovog Brda do aerodroma ili iz Zemuna. Za konačnu cenu je najbolje da nas kontaktirate.