Prevoz od / do aerodroma

Pexon team svakodnevno prevozi putnike do aerodroma u Mađarskoj, Austriji, Slovačkoj i ostalim zemljama u okruženju. Komforan prevoz sa lokacije koja Vama najviše odgovara sa vozilima najnovije generacije do željenog aerodroma deo su našeg povoljnog i efikasnog putovanja.

Usluge koje pružamo kao prevoz do aerodroma kombijem i/ili minibusom sa više polazaka svakoga dana najčešće se odvijaju na sledećim relacijama:

Za sva dodatna pitanja vezano za prevoz putnika do bilo kog od navedenih aerodroma i sa aerodroma do lokacije u Beogradu hostela, hotela, restorana ili željene adrese.

Naš Call centar Vam je na usluzi svakoga dana non stop 24 časa dnevno za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

+381 11 4300 500 

Možete nas konktaktirati i putem mejlova:

info@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs

rezervacije@pexonteam.rs

 

Ciljevi naše kompanije jesu da našim putnicima omogućimo moderan prevoz do aerodroma i/ili sa aerodroma do željene adrese koja Vama najviše odgovara, autobuska ili železnička stanica ukoliko nastavljate putovanje, a da usluga bude na najvišem mogućem nivou, prijatna, udobna i efikasna.

 

Pexon Team je zvanični partner beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“.

beg aerodrom logo

 

Kombi prevoz – transferi

Pored usluge prevoza do aerodroma, Pexon Team svakog dana prevozi putnike do: Beča, Bratislave, Budimpešte, Segedina, Morahaloma i Palića. Detaljnije o redovnim transferima pogledajte ovde.

Najam vozila sa vozačem

Ukoliko vam je potreban kombi prevoz za grupu ljudi do bilo koje destinacije, naša vozila su vam uvek (od 00 do 24) na raspolaganju. Prevoz na more ili skijanje, svadbu ili koncert… Za više informacije pogledajte stranu Najam vozila.

Pretražite letove najpoznatijih Low Cost kompanija: