Da li Pexonteam.rs sajt koristi kolačiće?

Koristimo kolačiće kako bi osigurali svim korisnicima našeg sajta da imaju najkvalitetnije moguće iskustvo. Daljim korišćenjem naših usluga, prihvatate da se slažete sa korišćenjem kolačića i sličnih tehnologija u svrhu koja je opisana u ovoj politici.

Šta predstavlja kolačić?

Cookie ili kolačić je mala datoteka postavljena na vaš uređaj koja omogućuje značajna unapređenja funkcionalnosti. Kolačići omogućuju identifikaciju vašeg uređaja, osiguravaju vaš pristup našim stranicama, pružaju jednostavnije deljenje sadržaja na sajtu i pomažu u prikazivanju personalizovanog sadržaja.

Čemu služe kolačići?

Kolačići služe za prepoznavanje prilikom pristupanja na sajt, pamćenja vaših podešavanja na sajtu kao i detaljnije informacije o tome šta želite da vidite na osnovu dosadašnjeg iskustva (gde ste želeli da putujete u prethodnom periodu, koje usluge su Vam bile interesantne, itd…).

Šta učiniti ako ne želite kolačiće?

Ako ne želite koristiti kolačiće kada posetite naš sajt, možete odustati od nekih kolačića menjanjem postavki u vašem browser-u na računaru ili drugom uređaju koji koristite. Uvek je dobro znati da naš sajt možda neće raditi ispravno bez kolačića.

Prosleđivanje podataka trećim stranama

Pexonteam.rs analizama svoje posećenosti koristi Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. koji koristi kukije, male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika, a omogućavaju Pexonteam.rs lakšu analizu načina pristupanja korisnika. Informacije koje se na ovaj način prikupljaju o Vašem korišćenju Pexonteam.rs (uključujući Vašu IP adresu, ali bez Vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a, na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD. Google će iskoristiti ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kreiranja izveštaja o aktivnosti na sajtu za račun Pexonteam.rs, kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na Pexonteam.rs upotrebom Interneta. Google će možda proslediti ove informacije trećim licima u situacijama u kojima to zakon nalaže ili kada pomenuta treća lica obrađuju gore pomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje i nikada neće dobiti Vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu kukija odabirom odgovarajućih podešavanja u Vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite Pexonteam.rs u punoj njegovoj funkcionalnosti. Korišćenjem Pexonteam.rs, pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a, a na opisani način i u gore pomenute svrhe. Takođe, Pexonteam.rs koristi i Facebook Pixel sistem koji Vaše kretanje po sajtu šalje Facebook-u u cilju što kvalitetnijeg reklamiranja naših proizvoda i/ili usluga kao i što boljeg korisničkog iskustva (navigacija, snalaženje po sajtu, pretraga na sajtu…). Ako koristite naš sajt bez promene postavki browser-a, pretpostavljamo da želite da primite sve kolačiće sa naše web stranice.

 

Dokument o opštim uslovima prevoza možete preuzeti ovde.