1. KAKO MOGU DA VAS KONTAKTIRAM?

Možete nas kontaktirati putem sledećih brojeva telefona https://www.pexonteam.rs/kontakt/, takođe naš Call centar Vam je na usluzi svakoga dana non stop 24 časa dnevno za sva dodatna pitanja i informacije.

2. DO KOJIH ZEMALJA/GRADOVA SVAKODNEVNO OBAVLJATE PREVOZ PUTNIKA?

Transferi u vidu kombi prevoza putnika i minibus prevoza putnika (limo servis) obavljamo svakodnevno do sledećih zemalja i gradova:

  • Mađarska – Budimpešta, Segedin, Morahalom, Hatvan
  • Austrija – Beč, Pandorf,
  • Slovačka – Bratislava, Trnava, Trenčin, Nitra, Pještany
  • Češka – Brno

3. ZA KOLIKO SE STIŽE DO BUDIMPEŠTE?

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Budimpešte je 5 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

4. KAKO DA REZERVIŠEM MESTO U KOMBIJU?

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati direktnim pozivom ili SMS – om, na bilo koji od naših dežurnih brojeva telefona: 00/24

+381 65 2206-300 (viber, whats app)

+381 65 2206-301 (viber, whats app)

+381 65 2206-302 (viber, whats app)

putem emaila info@pexonteam.rs ili office@pexonteam i na samom sajtu popunjavanjem naše rezervacione forme.

5. DA LI OBAVLJATE PREVOZ PUTNIKA DO AERODROMA?

Svakodnevno obavljamo i kombi prevoz od/do aerodroma u Srbiji i zemljama u okruženju, a za više informacija pogledajte stranu Kombi prevoz putnika od/do aerodroma.

6. DA LI JE MOGUĆE REZERVISATI POVRATNU KARTU?

Svako putovanje možete rezervisati i kao povratno, a mi garantujemo polazak za grupu od četiri i više putnika u bilo kom trenutku svakoga dana.

7. KAKVA VOZILA KORISTITE ZA PREVOZ PUTNIKA?

Vozni park naše kompanije čine vozila najnovije generacije koja su preko 20 godina najprodavaniji modeli u svojoj kategoriji sa izuzetnim sistemom sigurnosne opreme i sa najvišim kvalitetom unutrašnje funkcionalnosti. Obavezni klimatski sistemi posebno za svaki red sedišta i dodatno grejanje čine deo onoga što svakako možete očekivati tokom putovanja.

8. DA LI VOZILA IMAJU WI-FI?

Današnja potreba nalaže da imamo internet uvek i svuda, zbog toga naša vozila poseduju besplatnu wi-fi konekciju koju možete koristiti tokom putovanja kroz Srbiju i Evropu

9. SA KOG MESTA JE POLAZAK?

Prevoz putnika se vrši prikupljanjem sa lokacije koja putnicima najviše odgovara do željene destinacije kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

10. DA LI JE OBEZBEĐENO PUTNO OSIGURANJE?

Svim našim putnicima obezbeđujemo putno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu.

11. DA LI POSTOJI MOGUĆNOST ZAKUPA VOZILA?

Najam minibusa sa vozačem ili najam kombija sa vozačem za svakodnevan prevoz dece od/do predškolskih ustanova, prevoz zaposlenih od/do mesta zaposlenja ili za neku drugu potrebu po vašem izboru, sastavni su deo naše široke ponude. Takođe za prevoz grupa putnika postoji mogućnost i najma autobusa, kao i luksuznih vozila za vaše porodične svečanosti i poslovne aktivnosti. Potrebno je samo da odaberete prevoz do lokacije u Srbiji ili inostranstvu.

12. DA LI ORGANIZUJETE PREVOZ DO TRŽNOG CENTRA PANDORF?

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Pandorfa, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Pandorfa je oko 6 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

13. DA LI SU ZADRŽAVANJA VELIKA NA NAPLATNIM RAMPAMA?

Zadržavanja na naplatnim rampama zavise od samog inteziteta saobraćaja. Vozila naše kompanije poseduju uređaje za elektronsku naplatu putarine TAG sa ciljem smanjivanja zadržavanja na naplatnim rampama i idealan su način da putujete brzo i komforno, osećate se prijatno i udobno.

14. DA LI OBAVLJATE PREVOZ PUTNIKA DO SKIJAŠKIH CENTARA?

Kombi prevoz putnika možemo realizovati do bilo kog mesta koje želite, uključujući i skijaške centre i turističke destinacije na planinama.

15.   KOLIKO MESTA IMA U VOZILIMA?

– U našim vozilima ima 4, 8, 13 i više mesta za putnike, a sve ostale detalje možete pogledati na stranici vozni park, a utiske putnika možete pogledati u galeriji na našem sajtu.

16.   NA KOJI GRANIČNI PRELAZ IDETE?

– Prilikom svakog putovanja pratimo informacije na graničnim prelazima i na osnovu toga koristimo najbolje i najbrže rešenje za naše putnike.