1. KAKO MOGU DA VAS KONTAKTIRAM?

Možete nas kontaktirati putem sledećih brojeva telefona https://www.pexonteam.rs/kontakt/, takođe naš Call centar Vam je na usluzi svakoga dana non stop 24 časa dnevno za sva dodatna pitanja i informacije.

2. KAKO DA REZERVIŠEM MESTO U KOMBIJU?

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati direktnim pozivom ili SMS – om, na bilo koji od naših dežurnih brojeva telefona: 00/24

+381 65 2206-100 (viber, whats app)

+381 65 2206-200 (viber, whats app)

+381 65 2206-300 (viber, whats app)

putem maila na office@pexonteam i na samom sajtu popunjavanjem naše rezervacione forme.

3. DA LI OBAVLJATE PREVOZ PUTNIKA DO AERODROMA?

Svakodnevno obavljamo i kombi prevoz od/do aerodroma u Srbiji i zemljama u okruženju, a za više informacija pogledajte stranu Kombi prevoz putnika od/do aerodroma, a garantujemo polazak za grupu od 4 i više putnika u bilo kom trenutku svakog dana.

4. KAKVA VOZILA KORISTITE ZA PREVOZ PUTNIKA?

Vozni park naše kompanije čine vozila najnovije generacije koja su preko 20 godina najprodavaniji modeli u svojoj kategoriji sa izuzetnim sistemom sigurnosne opreme i sa najvišim kvalitetom unutrašnje funkcionalnosti. Obavezni klimatski sistemi posebno za svaki red sedišta i dodatno grejanje čine deo onoga što svakako možete očekivati tokom putovanja, a za više informacija pogledajte stranicu vozni park.

5. SA KOG MESTA JE POLAZAK?

Prevoz putnika se vrši prikupljanjem sa lokacije koja putnicima najviše odgovara do željene destinacije kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

6. DA LI JE OBEZBEĐENO PUTNO OSIGURANJE?

Svim našim putnicima obezbeđujemo putno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu.

7. DA LI POSTOJI MOGUĆNOST ZAKUPA VOZILA?

Najam minibusa sa vozačem ili najam kombija sa vozačem za svakodnevan prevoz dece od/do predškolskih ustanova, prevoz zaposlenih od/do mesta zaposlenja ili za neku drugu potrebu po vašem izboru, sastavni su deo naše široke ponude. Takođe za prevoz grupa putnika postoji mogućnost i najma autobusa, kao i luksuznih vozila za vaše porodične svečanosti i poslovne aktivnosti. Potrebno je samo da odaberete prevoz do lokacije u Srbiji ili inostranstvu.

8. DA LI ORGANIZUJETE PREVOZ DO TRŽNOG CENTRA PANDORF?

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Parndorfa, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Parndorfa je oko 6 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

9. DA LI SU ZADRŽAVANJA VELIKA NA NAPLATNIM RAMPAMA i GRANIČNIM PRELAZIMA

Zadržavanja na naplatnim rampama zavise od samog inteziteta saobraćaja. Vozila naše kompanije poseduju uređaje za elektronsku naplatu putarine TAG sa ciljem smanjivanja zadržavanja na naplatnim rampama i idealan su način da putujete brzo i komforno, osećate se prijatno i udobno. Takođe, prilikom svakog putovanja naš dispečerski centar kontroliše zadržavanja na svim graničnim prelazima i vozila upućuje na prelaze sa najmanje gužve.