Najam vozila sa vozačem – Mini bus ili kombi prevoz putnika

Kreirajte putovanje u skladu sa vašim potrebama i putujte u svakom trenutku na željene destinacije. Najam vozila isključivo sa našim vozačem u Pexonteam-u znači profesionalan i bezbrižan kombi prevoz putnika na željenu lokaciju u dogovoreno vreme. Svi naši vozači imaju licence za obavljanje poslova iskusnih vozača odnosno sa profesionalnim kategorijama, a takodje svako vozilo poseduje polisu kasko osiguranja i automobilske asistencije za pomoć na putu. Vozni park čine vozila koja su dobila najvišu ocenu na testu bezbednosti i stabilnosti na putu,  za prevoz grupa putnika postoji mogućnost i najma autobusa kao i luksuznih vozila za vaše porodične svečanosti i poslovne aktivnosti. Potrebno je samo da odaberete prevoz do lokacije u Srbiji ili inostanstvu.

kombi prevoz srbija
kombi prevoz inostranstvo

Kombi prevoz putnika može da se obavlja do gotovo bilo kog mesta koje želite. Neki od najčešćih razloga za najam vozila sa vozačem su:

Naravno, povod za najam vozila može biti i bilo koja situacija u kojoj je potrebno da se grupa ljudi preveze sa jedne lokacije na drugu, jer kombi prevoz je siguran, brz i povoljan. Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz, pozovite nas za više informacija.

Call centar:

+381 11 4300 500

Mob: +381 65 2206 300

ili putem naših email adresa:

rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs

Tipovi vozila za najam

U zavisnosti od broja putnika, tipovi vozila kojima obavljamo prevoz, a koja su tehički ispravna, uvek čista i uredna su:

  • putnički automobil do 4 mesta za putnike
  • putnički kombi do 8 mesta za putnike
  • minibus do 18 mesta za putnike
  • Sva vozila možete pogledati na našoj stranici vozni park.

Dodatni zahtevi

Ukoliko imate specifične zahteve za kombi prevoz, kao što je dodatni prostor za prtljag, dečija sedišta ili se radi o osobama sa posebnim potrebama, obavestite nas blagovremeno i realizovaćemo svaku Vašu želju u najkraćem mogućem roku, a kako bi se vaše putovanje bilo uživanje.

Transferi

Naša vozila svakoga dana saobraćaju do sledećih gradova: Beč, Bratislava, Trnava, Nitra, Budimpešta, Segedin, Morahalom … Detaljnije o transferima pogledajte na našoj stranici transferi.

Upit za kombi prevoz

Trudimo se da najbrže i najpreciznije moguće odgovorimo na svaki vaš upit za kombi prevoz putnika. Kako bismo vam dali što precizniji odgovor, molimo vas da u upitu navedete sve detalje, a pre svega broj putnika, mesto polaska, destinacija, datum polaska/povratka i bilo koji drugi specifičan zahtev.

Organizujmo zajedno brzo i povoljno putovanje sa Pexon Team-om!