Transferi 2018-11-05T12:13:11+00:00

Kombi prevoz putnika – Transferi

Povoljno, udobno i brzo – Pexon Team organizuje svakodnevne transfere do sledećih lokacija:

becKombi prevoz Parndorf AustrijaKombi prevoz LincKombi prevoz MorahalomKombi prevoz BrnoKombi prevoz ZlatiborKombi prevoz UziceKombi prevoz LjubljanaKombi prevoz GracKombi prevoz HlohovecKombi prevoz mariborKombi prevoz SofijaKombi prevoz Temišvar
Kombi prevoz budimpestaKombi prevoz PragsegedinKombi prevoz Hatvan MađarskaKombi prevoz JasberenjKombi prevoz TaraKombi prevoz KopaonikKombi prevoz SeređKombi prevoz MalackiKombi prevoz SenjecKombi prevoz ZagrebKombi prevoz Terme čatež
Kombi prevoz GrčkabratislavaKombi prevoz TrnavaKombi prevoz TrenčinKombi prevoz NitraKombi prevoz ZilinaKombi prevoz DrvengradKombi prevoz NisKombi prevoz Nove ZamkiKombi prevoz PjestjaniKombi prevoz GalantaKombi prevoz Senica

*

Transferi u vidu kombi prevoza putnika (limo servis) i minibus prevoza putnika sa polascima iz Beograda preko Novog Sada autoputem (stajalište kod stare lokomotive) i Subotice (stajalište kod hotela Patria) obavljamo svakodnevno do sledećih zemalja i gradova:

Svako putovanje možete rezervisati i kao povratno, u oba pravca sa polascima iz navedenih gradova do Subotice, Novog Sada i Beograda, a garantujemo polazak za grupu od četiri i više putnika u bilo kom trenutku svakoga dana.

Svim našim putnicima obezbeđujemo putno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu što je obavezno za sve zemlje Evropske unije.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati pozivom na bilo koji od naših dežurnih brojeva telefona:

+381 65 2206-300 (viber, whats app)

+381 65 2206-301 (viber, whats app)

+381 65 2206-302 (viber, whats app)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+43 720 778141 Austria Nacional

+420 2 96330769 Czech Republic Prague

+421 2 33329502 Slovakia Bratislava

+44 843 8498336 UK London

putem emaila info@pexonteam.rs ili office@pexonteam i na samom sajtu, popunjavanjem naše rezervacione forme.

Profesionalan kombi prevoz putnika (limo servis)

Pexonteam Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po najpovoljnijim cenama. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila u kojima će Vam putovanje proći bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena:

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Dobro došli u Pexonteam, srdačno Vam želimo toplu i udobnu vožnju do Vaše destinacije.

Najam vozila

Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz ili minibus prevoz do bilo koje destinacije u Srbiji i inostranstvu, kontaktirajte nas za više informacija ili pogledajte našu stranicu Najam vozila.

Kombi prevoz od/do aerodroma

Svakodnevno obavljamo i kombi prevoz od/do aerodroma u Srbiji i zemljama u okruženju, a za više informacija pogledajte stranu Kombi prevoz putnika od/do aerodroma.