Kombi prevoz putnika – Transferi

Želje i potrebe naših korisnika obavezale su nas na svakodnevne ugovorene polaske kako prema evropskim destinacijama tako i do najposećenijih mesta i gradova u Srbiji.

Rezervišite mesto u kombiju putem kontakt forme ili nas pozovite.

Povoljno, udobno i brzo – Pexon Team organizuje svakodnevne transfere do sledećih lokacija:

KOMBI PREVOZ MAĐARSKA
Kombi prevoz budimpesta
Bugarska kombi prevoz
KOMBI PREVOZ AUSTRIJA
bec
KOMBI PREVOZ SLOVAČKA
https://www.pexonteam.rs/bratislava-2/
kombi prevoz Srbija
KOMBI PREVOZ ČEŠKA
Kombi prevoz Maribor Pexon Team
Albanija kombi prevoz

*

Transferi u vidu kombi prevoza putnika (limo servis), odnosno najam vozila sa vozačem, ili minibus prevoza putnika sa polascima iz Beograda preko Novog Sada i Subotice obavljamo svakodnevno do sledećih zemalja i gradova:

  • Bugarska – Sofija (Samo najam vozila)

Svako putovanje možete rezervisati i kao povratno, sa polascima iz navedenih gradova do Subotice, Novog Sada i Beograda, a garantujemo polazak za grupu od četiri i više putnika u bilo kom trenutku svakoga dana.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam

Profesionalan kombi prevoz putnika (limo servis)

Pexonteam Vam garantuje kvalitetan i komforan kombi prevoz putnika po najpovoljnijim cenama. U našem voznom parku nalaze se savremena i dobro opremljena vozila u kojima će Vam putovanje proći bezbrižno i udobno, a svi naši vozači su iskusni i prijatni, sa obaveznom potvrdom o obavljenom zdravstvenom pregledu.

Napomena:

Prilikom putovanja, molimo Vas da povedete računa o stvarima koje nosite kao prtljag, a posebno o količini cigareta (maksimalno dve kutije) i alkohol (maksimalno jedna boca), a kako bi zajedno izbegli neprijatnosti i nepotrebna zadržavanja na samim graničnim prelazima prilikom izlaska iz Srbije.

Kao prijatelji životinja u svakom trenutku možemo realizovati i prevoz vaših malih ljubimaca koje bi poveli na putovanje, naravno pet friendly ispunjenje obaveza prema odgovarajućim zakonima i pravilima za prelazak granica (boksovi, pasoši za životinje, itd..)

Pet friendly

Dobro došli u Pexonteam, srdačno Vam želimo toplu i udobnu vožnju do Vaše destinacije.

Najam vozila

Ukoliko Vam je potreban kombi prevoz ili minibus prevoz do bilo koje destinacije u Srbiji i inostranstvu, kontaktirajte nas za više informacija ili pogledajte našu stranicu Najam vozila.

Kombi prevoz od/do aerodroma

Svakodnevno obavljamo i kombi prevoz od/do aerodroma u Srbiji i zemljama u okruženju, a za više informacija pogledajte stranu Kombi prevoz putnika od/do aerodroma.