Albanija iako za mnoge predstavlja neistraženu i neotkrivenu turističku destinaciju iz godine u godinu beleži sve veći rast stranih i domaćih turista. Zemlja jedinstvene i neistražene kulture, istorije, običaja i znamenitosti predstavlja pravu pustolovinu za one koji žele drugačiji i nesvakodašnji odmor.  Ono po čemu je poznata Albanija jesu predivne, egzotične peščane plaže koje Albaniju svrstavaju u top destinaciju ovog leta. Posetite najlepše peščane plaže duž obale Jadranskog i Jonskog mora, a nama prepustite uslugom kombi prevoza uživate u ovim predivnim predelima.

Pexon Team organizuje prevoz do najpoznatijih i najpopularnijih letnjih odredišta u Albaniji kao što su Drač, Valona, Dermi….i drugi.

Organizujemo svakodnevne polaske do svih letovališta u Albaniji, tokom cele letnje sezone! Za prelazak granice je dovoljna samo lična karta.


Rezervišite svoj prevoz do Albanije

Albanija letovanje

Jedan od najlepših i najstarijih gradova Albanije jeste Drač. Poznata turistička destinacija, sa predivnim pešanim plažama, Drač prestavlja najveću albansku luku bogate istorije sa puno predivnih kafića, restorana i hotela čini ovu destinaciju sve popularnijom među turistima.

Albanija putovanje

Pozovite nas za sve dodatne informacije o polascima i ceni putovanja.

Takođe, već sad možete rezervisati svoje mesto u terminu koji vam odgovara.