Pexon Team organizuje kombi prevoz do Drvengrada, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese do Drvengrada. Kombi prevoz do Drvengrada uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

info@pexonteam.rs

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese iIli slanjem poruke na neku od email adresa info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Drvengrada  je oko 3 sati i 50 minuta.

Drvengrad

Na razmeđi Zlatibra i Tare, na brdu Mećavnik, smešten je Drvengrad. Neobično etno – selo, koje je pravljeno na osnovu ideje filmskog reditelja Emira Kusturice. Grad u malom, kako ga mnogi nazivaju, nastao je prvobitno za potrebe Kusturičinog filma “Život je čudo”. Danas je jedno od najposećenijih mesta u ovom delu Srbije.

Grad u malom

Drvengrad ima sve karakteristike jednog grada. Pravougaonog oblika je, u samom centru grada nalazi se trg oko  kog se nalazi veliki komplet brvnara. Na kraju glvne ulice nalazi se crkva koja je rađena u ruskom stilu i posvećena je Svetom Savi.  Ono što ga dodatno čini privlačnim za turiste i to što ima svoju bioskopsku salu, galeriju, pa čak i ima pijacu koja je na otvorenom. Pored toga pogled koji se pruža sa Drvengrada je fantastičan i može se videti stanica Jatare, kroz koju prolazi pruga Šarganska osmica.

Drvengrad ima i status grad – hotel sa četiri zvezdice. Ovakav status ima i Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Etno – selo koje iz godine u godinu okuplja veliki broj turista.