Pexon Team organizuje kombi prevoz do Galante, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Galanti. Kombi prevoz do Galante uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Galante je 5 sati i 30 minuta vožnje, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Galanta

U Trnavskom kraju, Slovačke Republike nalazi se grad Galanta. Grad je udaljen oko 45 km od glavnog grada Bratislave i nalazi se u zapadnom delu države. Zbog umereno kontinentalne klime i blizine reke Vah, jedne od važnijih reka Slovačke, oduvek je bilo pogodno za poljoprivrednih proizvoda, što je i razlog zašto se oko njega nalaze mnoga plodna tla na kojima uspeva voće i povrće.

Galanta je istorijsko mesto, ali je veliki broj građevina uništen tokom Drugog svetskog rata. Dve građevine koje i dalje postoje jesu Esterhaj dvorac rađen u neo – gotskom stilu, a drugi je Renesansni zamak koji je danas u funkciji kulturološkog centra i muzeja gde se postavljaju izložbe.