**Ove sezone polaske do najpopularnijih letovališta u Grčkoj organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Grčka, poznata po svojim predivnim plažama, maslini, rajskim ostrvima i bogatom istorijom, o čemu svedoče brojna arheološka nalazišta i spomenici, iz godine u godinu je omiljena destinacija naših građana. U prilog tome ide i činjenica da nam je Grčka geografski vrlo blizu, te se za relativno kratko vreme stiže do ove mediteranske države. Posetite najlepša grčka odmarališta, uživajte u prelepim predelima ove države, a nama dozvolite da Vam pružimo besprekornu uslugu kombi prevoza.

Pexon Team organizuje prevoz do Grčke, sa polaskom iz Beograda i iz Niša. Vozimo vas od vaše adrese u Beogradu ili Nišu do vašeg smeštaja u Grčkoj. Na raspolaganju vam je prevoz do Solunske regije, Olimpske regije, Halkidikija, Tasosa i regije Sveti Đorđe (Stavros, Nea Vrasna i Asprovalta). Kombi prevoz putnika do Grčke uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 201 (Viber, WhatsApp)

email: rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Kombi prevoz do Solunske regije

Jedan od najlepših gradova države Grčke jeste Solun ili Tesaloniki. Pored toga, ovo je jedna od najvažnijih luka Balkanskog poluostrva. Grad je spoj starogrčkog, antičkog i modernog evropskog duha. Lokacijski se nalazi na vrhu Solunskog zaliva. Pored gradske tvrđave sa koje se pruža impozantni pogled na grad i zaliv, Solun nudi i veliki broj istorijskih znamenitosti koje vredi posetiti. Pomenimo njegov Arheološki muzej, koji se ubraja među najlepše evropske muzeje. Tu je veliki broj galerija, zatim Aristotelov trg koji je i najveći trg ovog grada, a svakako treba posetiti i crkvu Svetog Dimitrija, koji se smatra zaštitnikom Soluna. Iako je zadržao taj antički duh, Solun se može pohvalitii i velikim trgovima, parkovima i bulevarima koji su karakteristika savremenog urbanizma.

Prevoz do Halkidikija

U poslednjih nekoliko godina, grčko poluostvro Halkidiki sve više privlači pažnju turista. Okruženo je Egejskim morem sa južne, istočne i zapadne strane, dok se na severu graniči sa Solunskom oblašću. Ono što je prva asocijacija kada se pomene Halkidiki jesu njegova “tri prsta” – Sitonija, Kasandra i Atos ili Sveta gora, koja svojom prirodom i lepotom dodatno čine Halkidiki privlačnim za posetioce.

„Tri prsta“ Halkidikija

Kasandra je prvi prst, grčkog poluostrva Halkidiki i ujedno je najbliži Solunu. Karakterišu ga vinogradi, borove šume, peskovite i predivne plaže. Klima je mediteranska, a more je kristalno čisto i izuzetno toplo. U najposećenija i najpoznatija letovališta spadaju Polihrono, Pefkohori i Hanioti.

Drugi prst je Sitonija. Idealno je mesto kako za one koji žele da se potpuno povuku od gradske gužve i jednostavno uživaju u svežem vazduhu i lepim dugim plažama, tako i za one koji vole zabavu, jer je bogata velikim brojem lokala koji rade do ranih jutarnjih časova. Neos Marmaras, Nikiti ubrajaju se u najlepša mesta ovog prstena.

Atos ili Sveta gora predstavlja treći prst Halkidikija. Prema rečima onih koji su već posetili ovaj grčki deo, najbolji način da ga upoznate jeste krstarenjem. Ono po čemu se Atos najviše izdvaja jesu brojni manastiri koji se skladno uklapaju sa celokupnom prirodom. Prema vrsnim poznavaocima grčkih obala, na obalama Atosa nalazi se najbistrije more.

Više o prevozu do Halkidikija saznajte ovde.

Kombi prevoz do Olimpske regije

Sa Pexon Team-om možete otići i do Olimpske regije, gde je svakako najpopularnije turističko mesto Paralija. Glavni grad je Katerini, ali su Paralija, Olimpik bič, Leptokarija i Nei Pori najposećenija letovališta. Inače, reč paralia, na grčkom jeziku znači plaža. Ova regija oduvek je privlačila naše građane, jer je relativno blizu.

Više o prevozu do Olimpjiske regije saznajte ovde.

Tasos

Među omiljene letnje destinacije naših turista ubraja se i grčko ostrvo Tasos. Put do Tasosa ne traje mnogo, jer se nalazi na 190 kilometara istočno od Soluna. Pored turizma po kome se ostrvo posebno izdvaja i prepoznaje, Tasos je specifičan i poznat po belom mermeru i pčelarstvu. Glavni grad ovog ostrva je Limenas. To nije samo turističko mesto, već i arheološki lokalitet, što dodatno privlači pažnju turista. Za one koji žele da se zabave preporučuje se grad Potos, dok je za one koji su ljubitelji dugih šetnji i mira, pravo mesto na ovom ostrvu grad Limenaria.

Više o prevozu za Tasos saznajte ovde.

Za koju god da se od ovih destinacija odlučite, kombi prevoz putnika Pexon Team-a vam garantuje da će put do Grčke i njenih letovališta biti prijatan i ugodan.

Kombi prevoz do Grčke cena

Za više informacija o ceni kombi prevoza do Grčke možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.