Pexon Team organizuje kombi prevoz do Hlohoveca, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Hlohovecu. Kombi prevoz do Hlohoveca uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

+381 11 2206 200

+381 11 2206 400

+381 65 2206 300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 302 (viber, whatsapp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421 2 33329502 Slovakia Bratislava

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs , info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Hlohoveca je oko 6 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Hlohovec

Između Nitre i Trnave, na jugozapadnu Slovačke Republike nalazi se i gradić Hlohovec. U blizini je i banja Piestany.  Grad se nalazi na obali reke Vah i često se naziva gradom ruža. Danas je to regionalni centar, koji je prepoznatljiv po farmaceutskoj industriji.

Na mestu nekadašnjeg srednjevekovnog utvrđenja izgrađen je zamak koji je danas glavna znamenitost ovog grada. Sastavni deo zamka čini i Ampir pozorište u kome je svoj nastup imao i Ludvig van Betoven. U čast tome, napravljena je bista koja se nalazi ispred pozorišta.

Park bogat endemičnim vrstama drveta

Na trgu Svetog Mihaila koji se nalazi u samom centru grada, nalazi se i katedrala koja je urađena u stilu gotike. Na obodu gradskog jezera sa severne strane nalazi se manastir koji je napravljen još u 15. veku, a čiji je deo danas pretvoren u Muzej narodne istorije i geografije. Oko zamka nalazi se divan park koji iz godine u godinu posećuje veliki broj turista zbog retkih vrsta drveta koji tu rastu.