**Ove sezone polaske do Kopaonika organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Kombi prevoz Kopaonik Pexon TeamZašto Pexon Team kombi prevoz Beograd Kopaonik

Ako žeilte udobno, brzo i sigurno da stignete do Kopaonika, omiljenog skijališta su Srbiji, putujte organizovanim prevozom Pexon Team-a na relaciji Beograd Kopaonik. Organizovan kombi prevoz do Kopaonika je u potpunosti prilagođen potrebama putnika tako da će vaš put biti još komforniji i opušteniji.

Pexon Team raspolaže voznim parkom sa novim vozilima opremljenim klima uređajima i udobnim sedištima.

Naša najbolja preporuka su hiljade zadovoljnih putnika čije preporuke možete naći na našoj Facebook strani.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Uživajte u odmoru i brigu o prevozu prepustite nama jer vaš odmor počinje na mestu polaska našeg kombi prevoza.

Putujte kombi prevozom u obrnutom smeru Kopaonik Beograd

U slučaju da se vraćate sa zimovanja ili jednodnevnog izleta sa Kopaonika, Pexon Team organizuje kombi prevoz Kopaonik Beograd. Da bi obezbedili mesto u nekom od naših kombija potrebno je da rezervišete mesto.

Beograd Kopaonik red vožnje

Pexon Team organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd Kopaonik. Red vožnje nije redovan tako da je potrebno informisati se o vremenu polaska pozivom na neki od naših brojeva telefona. S obzirom da je kombi prevoz u potpunosti prilagođen putnicima, vreme polaska zavisi od potreba putnika. Za grupe do 12 ljudi moguće je rezervisati ceo kombi.

Kopaonik Beograd red vožnje

U zavisnosti od broja putnika i njihovih potreba određuje se red vožnje Kopaonik Beograd. Pexon Team nema redovan red vožnje pa je potrebno informisati se o vremenu polaska.

Beograd kopaonik udaljenost

Udaljenost na relaciji Beograd Kopaonik oko 280km. U zavisnosti od stanja na putevima i vremenskih prilika, vreme putovanja može da varira ali u proseku se putuje oko 4h.

Kopaonik, nacionalni park sa prelepim prirodnim bogatstvima

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaoniku okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji.
Izvor: https://sh.wikipedia.org/wiki/Kopaonik

Na ovom biseru južne Srbije mogu se videti razne biljne i životinske vrste od kojih su neke zaštićene Zakonom. Čuvena Pančićeva omorika je upravo otkrivena na ovoj planini što je čini još interesantnijom.

Kopaonik raspolaže raznovrsnim smeštajem prikladnim za svačije ukuse i mogućnosti. Na Kopaoniku možete naći smeštaj u ekskluzivnom hotelu sa kompletnom uslugom ali možete i uživati u čarima kampovanja pod vedrim nebom ove prelepe planine.