Ljubljana Kombi Prevoz

Ako planirate posetu nekom od gradova susednih zemalja a želite da stignete brzo, sigurno i na vreme a pritom da putujete udobno, trebalo bi da putujete našim kombi prevozom. Organizujemo svakodnevni prevoz putnika do Slovenije odnosno kombi prevoz do Ljubljane i drugih većih gradova kao što su Maribor, Terme, Celje ali i do skijačkih centara Slovenije.

Putovanje na relaciji Beograd Ljubljana i obrnuto, ne mora biti skupo da bi putovali udobno, brzo i bezbedno. Vaše putovanje ne mora da se završi u Sloveniji, Pexon Team organizuje rutu koja prolazi kroz sledeće gradove Beograd – Novi Sad – Zagreb – Ljubljana – Maribor – Grac – Beč. Takođe, postoji mogućnost stajanja i u drugim gradovima i skijaškim centrima slovenije.

Rezervišite na vreme vaše mesto u jednom od naših luksuznih kombija pozivom na broj telefona ili putem Viber aplikacje.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Slovenia : +386 17 774 289

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

Beograd Ljubljana km

Tačna udaljenost Beograd – Ljubljana je 533 km ali kada rezervišete kombi prevoz do Ljubljane, udaljenost na relaciji Beograd Ljubljana ne bi trebalo da vas zanima jer ćete sa nama putovati udobno i komforno i gotovo da nećete osetiti put što dokazuje i veliki broj naših zadovoljnih putnika.

Kompletna ruta putovanja prolazi kroz četiri zemlje Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, tako da ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Austrije odnosno kombi prevoz do Graca i Beča možete putovati sa nama.

Vreme putovanja Bograd Ljubljana i obrnuto je u proseku oko 6 sati. Mada, na vreme putovanja mogu uticati spoljašnji faktori kao što je zadržavanje na granici, vremenski uslovi odnosni stanje na putevima.

Beograd Ljubljana cena karte

Cena karte za prevoz do Slovenije odnosno do Ljubljane može biti pormenljiva i zavisi od trenutne cene putarina, trenutne cene goriva i raspoloživosti mesta u kombiju. Zato je potrebno da pozovete na broj telefona i na vreme rezervišete mesto i tako sebi obezbedite najjeftiniju kartu do Ljubljane.

Kombi prevoz Beograd Maribor

U okviru ture kombi prevoza za Sloveniju sa nama možete putovati i na relaciji Beograd – Maribor odnosno Novi Sad – Maribor i to u oba smera. Kombi prevoz Beograd Maribor je organizovan sa svakodnevnim polascima, a vreme polazaka zavisi od potrebe putnika. Za više informacija za kombi prevoz Beograd – Maribor odnosno Novi Sad -Maribor pozovite+381 11 2206 200 .

Ljubljana

Ljubljana je glavni i najveći grad Slovenije. Ona predstavlja kulturni, ekonomski, naučni i administrativni centar Slovenije i broji oko 300 hiljada stanovnika. Ljubljana kao kulturni centara Slovenije može da se pohvali velikim brojem spomenika i muzeja od koga su najpoznatiji Narodna galerija Slovenije kao i Moderna galerije Ljubljane u kojima su izložena najznačajnija dela domaćih umetnika.

Pored muzeja I spomenika Ljubljanu odlikuju i velelepna arhitektonska zdanja kao što su starih građevina su Biskupska palata, Stiški dvorac, Katedrala Sv. Nikolaja, Auerspregova palata, Opera (1892). Naročito su lepe barokne kule.

Maribor

Maribor je drugi po veliči grad u Sloveniji i ima oko 100 hiljada stanovnika. Odlikuju ga velike povrsine zelenila i prefektno uređeni parkovi i vrtovi što potvrđuje i Evropska nagrada za grad sa najviše zelenila. Pored toga, Maribor je poznat i po katedrali sv. Ivana Krstitleja koja je izgrađena još u 12. Veku.