**Ove sezone polaske do Niša organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

KOMBI PREVOZ NIS

Zašto Pexon Team kombi prevoz Beograd – Niš

Ako želite da stignete brzo, udobno, sigurno i na vreme na vaš Low Cost let sa aerodroma u Nišu izaberite kombi prevoz Pexon Team. Organizujemo kombi prevoz do Niša (aerodrom) iz Beograda. Kombi prevoz do aerodroma je organizovan tako da se uklapa u red letenja većine Low Cost kompanija sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Pexon Team raspolaže novim kombi vozilima koji su opremljeni klima uređajima koji će skratiti vreme vašeg putovanja i učiniti ga zanimljivijim.

Ne dozvolite da propustite let zbog autobusa Beograd Niš koji stalno kasni već rezervišite vaše mesto u kombiju na vreme putem online forme, pozivom na telefon ili putem Viber i WhatsApp aplikacije:

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Uživajte u odmoru i brigu o prevozu prepustite nama jer vaš odmor počinje na mestu polaska našeg kombi prevoza.

Kako do aerodroma u Nišu?

Pitate se kako do aerodroma u Nišu direktno iz Beograda? Pexon Team organizuje specijalni kombi prevoz do aerodroma Niš koji vas direktno povezuje sa Low Cost letom do drugih gradova Evrope. Najjeftiniji i najbrži način da stignete do drugih gradova evrope su upravo Low Cost kompanije u kombinaciji sa organizovanim kombi prevozom do sekundarnih aerodroma kao što je Niški aerodrom. Naš kombi će vas dovesti brzo i tačno na vreme ispred Niškog aerodroma tako da nećete imati potrebu za Taxi prevozom od autobuske stanice u Nišu do aerodroma.

Red voznje Beograd – Niš

Red vožnje kombi prevozom nije unapred definisan i vrši se prema potrebama putnika. Red vožnje Beograd – Niš (aerodrom) zavisi i od reda letenja Low Cost kompanija. Za više informacija o vremenu polaska kombi prevoza za Niš kontaktirajte nas na jedan od navedenih brojeva telefona.

Red vožnje Niš – Beograd

U koliko se vraćate sa putovanja i vaš avion sleće na Niški aerodrom ili putujete u Beograd, Pexon Team organizuje kombi prevoz od aerodroma u Nišu do Beograda sa svakodnevnim polascima. Vreme polaska kombija iz Niša odnosno aerodroma zavisi od potreba putnika zato je potrebno da se informišete o tačnom vremenu polaska pozivom na neki od brojeva telefona.

Beograd Niš km

Udaljenost Beograd – Niš iznosi oko 240km. Vreme putovanja zavisi od stanja na putevima i vremenskih prilika ali prosečno putovanje kombi prevozom je oko 3h. U klimatizovanim vozilima Pexon Team-a putovanje će vam biti još zabavnije i brže.

Posetite Niš – grad istorije i kulture i džeza

Niš je najveći grad u jugoistočnoj Srbiji i sedište Nišavskog upravnog okruga. Na području Grada Niša je, prema popisu iz 2011, živelo 260.237 stanovnika, dok je u samom naseljenom mestu živelo 183.164 stanovnika, pa je tako po broju stanovnika Niš treći grad po veličini u Srbiji (posle Beograda i Novog Sada).
Izvor: https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9D%D0%B8%D1%88

Znamenitosti Niša

Niš raspolaže velikim brojem istorijskih i prirodnih znamenitosti. Neka mesta koja morate posetiti ako se nađete u Nišu su naravno, niška tvrđava, istorijsko nalazište Medijana, Ćele kulu i druge istorijske znamenitosti. Prirodna bogatstva u okolini Niša su neprocenjiva. Svakome preporučujemo da obiđe Sićevačku klisuru i Đavolju varoš jedno od 10 svetskih čuda.

Kombi prevoz Beograd Niš cena

Za više informacija o ceni kombi prevoza Niš Beograd ili Beograd Niš možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.