Pexon Team organizuje kombi prevoz do Nitre, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Nitri. Kombi prevoz do Nitre uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Nitre je oko 5 sati i 30 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Nitra

Sedmi grad po veličini u Slovačkoj Republici je grad Nitra. Ovaj grad jedan je od najstarijih gradova u ovoj državi, a nalazi se na zapadu zemlje. Nitra je centar Nitranskog kraja.

Koliko je grad značajan govori podatak da je baš on bio centar države, koja se smatra pretečom današnje Slovačke. Nitra je udaljena od Bratislave oko 92 kilometra

Znamenitost koju obavezno treba posetiti kada se jednom nađete u ovom istorijskom gradu jeste Nitranski dvorac. Ova građevina datira još iz 11. veka i pravljena je po uzoru na Praški dvorac. U Nitri se nalazi i pozorište Andreja Bagara, jednog od najpoznatijih filmskih glumaca sa ovih prostora. Tu je i Muzej Velikomoravske kneževine, važno istorijsko i kulturno mesto. Pomenimo i Stari grad, koji predstavlja jednu od najzanimljivijih drevnih struktura na ovim prostorima.

Nitra je grad koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, upravo zbog svojih istorijskih i važnih lokacija.