Pexon Team organizuje kombi prevoz do Piestany, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Piestany. Kombi prevoz do Piestany uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Piestany je 6 sati vožnje, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Piestany

Piestany je još jedan slovački grad koji se nalazi u Trnavskom okrugu i centar je okruga Pještani.

Ono što ovaj grad čini posebnim i ujedno ga izdvaja od ostalih jesu bogati termalni izvori koji su bili poznati još u srednjem veku koji se zimi nisu ledili. Bio je kroz istoriju u vlasništvu mnogih plemićkih porodica. Lekoviti izvori bili su privlačni mnogim porodicama aristokratskog porekla. A koliko je mesto bilo popularno govori podatak da je dolazio i Ludvig van Betoven. Piestany 1945. godine dobija zvanično i status grada. Jedna od velelepnih konstrukcija ovog grada je Kolonodavy most koji je ujedno i najveći most u gradu.

Spa centar

Kompleks neoklasicističkih banja poznat kao Napoleonov spa izgrađen je sredinom 19. veka i važno je istorijsko zdanje. Piestany spa primi godišnje oko 40 000 pacijenata, specijalizovan za tretmane lečenja reume, artritisa i iznenadnih preloma kostiju.

Zanimljiva kulturna dešavanja

U letnjim periodima u gradu se odigrava nekoliko zanimljivih kulturnih događaja. Svake godine se recimo odigrava Letnji muzički festival. Tradicija postoji od 1955. godine, tako ako želite da posetite ovaj grad, izaberite letnje mesece za to. Grad ima i veliki broj muzeja, od istorijskih do vojnih i arheoloških.