Naša široka ponuda prevoza putnika upotpunjena je u oblasti očuvanja zdravlja i vitalnosti. Ukoliko želite da poboljšate svoju fizičku i psihičku kondiciju sa zadovoljstvom ćemo realizovati vaše putovanje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Najam vozila sa vozačem (limo servis) idealan je način da putujete svakodnevno kombijem ili minibusom u bilo koje doba dana do tremalno-turističkih centara.

Za grupe putnika od četiri osobe ili više, garantujemo polazak u bilo koje doba dana sa obaveznom popunjenom rezervacionom formom na našem sajtu ili rezervacijom putem naših dežurnih telefona.

Bogatstvo prirode i mnogobrojni izleti u netaktnutoj prirodi, nega tela hidromasažnim terapijama, korišćenje raznolikih termalnih bazena i drugi sadržaji u smislu poboljšanja celokupnog zdravlja, učiniće vaše trenutke savršenim uživanjem i opuštanjem kako za partnere tako i za celu porodicu.

Pexon tema organizuje i redovan prevoz do Morahaloma, izuzetno povoljne i popularne mađarske banje, koju od Beograda deli samo 3 sata vožnje u našim komfornim vozilima.

Call centar:

+381 11 4300 500

Mob: +381 65 2206 301

ili putem naših email adresa:

rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs