**Ove sezone polaske Sarajeva organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Sarajevo

Ukoliko želite da posetite popularnu Baščaršiju, probate čuvene bosanske specijalitete ili možda putujete poslovno u Sarajevo, Pexon Team organizuje kombi prevoz do Sarajeva koji je u potpunosti prilagođen potrebama putnika. Putujte brzo, sigurno i udobno kombijima najnovije generacije koji su opremljeni klima uređajima koji će vaše putovanje učiniti još zanimljivijim.

Da bi ste rezervisali mesto za kombi prevoz Beograd Sarajevo ili Novi Sad Sarajevi potrebno je da popunite online formu za rezervaciju ili pozovete telefonom.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Kombi prevoz Novi Sad Sarajevo

Ukoliko postoji potreba putnika za prevozom iz Novog Sada do Sarajeva, Pexon Team organizuje kombi prevoz u zavisnosti od broja putnika i njihovih potreba. Za više informacija o vremenu polaska kombi prevoza Novi Sad Sarajevo potrebno je informisati se preko našeg call centra.

Sarajevo Beograd kombi prevoz

Brigu o putovanju na relaciji Sarajevo Beograd prepustite nama jer organizujemo kombi prevoz do Beograda odnosno Novog Sada iz Sarajeva. Za više ingformacija pozovite naš call centar.

Beograd Sarajevo red voznje kombi prevoza

Red vožnje kombi prevoza Beograd Sarajevo odnosno Novi Sad Sarajevo zavisi od broja zainteresovanih putnika i njihovih potreba.

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i saobraćajni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sedište Sarajevskog kantona. Grad Sarajevo čine četiri opštine: Centar, Novi Grad, Novo Sarajevo i Stari Grad. Prema konačnim podacima Popisa stanovništva BiH 2013. godine, u gradu Sarajevu živi 275.524 lica.

Izvor: https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%BE