Pexon Team organizuje kombi prevoz do Seneca, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Senecu. Kombi prevoz do Seneca uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Seneca je 5 sati i 45 minuta vožnje, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Senec

Turističko i rekreativno mesto na jugozapadu Slovačke Republike je i Senec. Grad se nalazi u okviru Bratislavskog okruga. Glavni grad Bratislava nalazi se nedaleko do njega, ali to nije jedini razlog zbog čega ga posećuje veliki broj turista. Ono što privlači posebnu pažnju jesu Senječka jezera koja se nalaze u njegovoj neposrednoj blizini.

Važno je strateško mesto jer je deo rute Prag – Bratislava. U blizini njega nalazi se i austrijska granica na nekih 27 kilometara.

Kada je reč o znamenitostima treba pomenuti Crkvu Svetog Nikole koja se lokacijski nalazi u jugozapadnom delu grada, a tu je i Sinagoga koja se ističe kako istorijskim značajem tako i svojim jedinstvenim izgledom.