Pexon Team organizuje kombi prevoz do Senice, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Senici. Kombi prevoz do Senice uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Senice je oko 6 sati i 20 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Senica

Grad Senica nalazi se na zapadu Slovačke Republike i deo je Trnavskog kraja. Status grada dobija krajem 14. veka. Uticaj koji su ostavili turski ratovi, reformacije iz 17. veka mogu se i danas primetiti. Kroz grad protiče reka Teplica. Od poljoprivrednog grada, postao je industrijski i moderni slovački grad.

Industrijski grad sa bogatom istorijom

Danas je Senica važan industrijski grad u kome se nalazi veliki broj fabrika, ali kulturnih i sportskih objekata koje vredi posetiti.

Od istorijskih znamenitosti treba posetiti rimokatoličku crkvu Device Meri, a nedaleko od nje može se videti i kapela Svete Ane, rađena u gotskom stilu. Ono što posebno privlači pažnju jeste i kuća rađena u baroknom stilu u kojoj se danas nalazi Zahorska galerija.

Ukoliko se nalazite u Slovačkoj, posetite i Senicu, nećete vas ostaviti ravnodušnim.