**Ove sezone polaske do Skoplja organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Skoplje

Pexon team organizuje kombi prevoz do Skoplja sa polascima iz Beograda, Novog Sada ali i ukoliko putujete iz Niša možete se osloniti naš kombi prevoz. Naš vozni park raspolaže najmodernijim klimatizovanim kombijima što će vaše putovanje učiniti još zanimljivijim i bržim.

Da bi ste rezervisali mesto za kombi prevoz Beograd Sokoplje potrebno je da popunite online formu za rezervaciju ili pozovete telefonom.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Organizovani kombi prevoz Novi Sad – Skoplje

U zavisnosti od broja putnika i njihovih potreba Pexon team organizuje kombi prevoz Novi Sad – Skoplje za šta je potrebno da se informišete preko našeg call centra o vremenu polaska i ceni karte do Skoplja.

Kombi prevoz Niš Skoplje

Ruta putovanja na relaciji Beograd Skoplje između ostalih većih gradova Srbije prolazi i kroz Niš, tako da ukoliko želite da putuje brzo, sigurno i udobno do Skoplja pozovite nas i rezervišite vaše mesto u kombiju.

Vreme putovanja Beograd Skoplje

Vreme putovanja značajno može da se razlikuje ukoliko se odlučite za autobus Beograd Skoplje ili voz Beograd Skoplje koje može potrajati i do 15 sati. Kombijem do Skoplja ćete putovati znatno brže, udobnije i sigurnije. Uz besplatni internet će vaše putovanje biti još zanimljivije.

Skoplje

Skoplje ima veoma značajan geografski položaj; leži na obalama Vardara niže njegovih stava s Treskom i Lepencem, u sjeverozapadnom kraju plodnog i prostranog Skopskog polja, a ima bogato zaleđe i u okolnim oblastima; nalazi se u središnjoj oblasti i u samom jezgru Balkanskog poluostrva na glavnoj transbalkanskoj, moravsko-vardarskoj saobraćajnoj arteriji, s kojom se tu ukrštaju i druge uzdužne i poprečne komunikacije.

Mesta koja svako ko se nađe ou ovom prelepom gradu Makedonije treba da poseti su svakako Dušanov most iz 15. Veka, Stara skopska čaršija, crkva svetog klimenta, Ristićevu palatu i druga poznata mesta u Skoplju.

Izvor: https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%99%D0%B5