**Ove sezone polaske do Sofije organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Sofija Pexon Team

Ukoliko želite da posetite jedan od najstarijih gradova Evrope, Sofiju u Bugarskoj, ili samo želite da na vreme stignete na aerodrom u Sofiji rezervišite vaše mesto u kombiju i uživajte u putovanju. Pexon team vrši kombi prevoz Beograd Sofija.

Naš vozni park raspolaže najnovijim vozilima opremljenim klima uređajima.

Naša najbolja preporuka su hiljade zadovoljnih putnika koje smo brzo, sigurno i udobno prevezli do velikog broja gradova širom Evrope.

Da biste rezervisali mesto za kombi prevoz Beograd Sofija potrebno je da popunite formu za rezervaciju ili pozovete telefonom ili putem Viber odnosno WhatsApp aplikacije na brojeve telefona.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Napomena: Zbog velikog interesovanja potrebno je rezervisati mesto u kombiju nekoliko dana unapred!!!

Organizovani kombi prevoz Niš – Sofija aerodrom

Zbog velikog broja Low Cost letova kao i interkontinentalnih letova koji poleću sa aerodroma u Sofiji organizujemo kombi prevoz direktno do aerodroma. Ruta kombi prevoza Beograd Sofija prolazi i kroz Niš tako da ukoliko idete iz Niša do aerodroma u Sofiji možete putovati sa Pexon Team-om. Pozovite nas i obezbedite mesto na vreme u kombiju.

Bugarska, Sofija shopping za svačiji džep

Pexon Team organizuje Sofija shopping ture kombi prevozom gde ćete dodatno uštedeti na prevozu. Shopping ture mogu biti zamorne jer dugo putovanje i čekanje na naplatnim rampama i graničnim prelazima vas mogu iscrpeti. Putujte sa nama do najvećih šoping centara u Sofiji kao što su popularni tržni centari Serdika ili Paradise i uživajte u vožnji u klimatizovanim i udobim sedištima kombi prevoza.

Beograd Sofija km

Udaljenost na relacij Beograd Sofija je nešto više od 390km. Kombi prevoz Beograd Sofija traje oko 4 sata i 30 minuta ali u zavisnosti od stanja na putevima, može trajati kraće ili duže. Putovanje sa Pexon Team-om će biti još brže i zanimljivije jer svi naši kombiji poseduju ENP nalepnicu sa kojom nema zadržavanja na naplatnim rampama a višegodišnje iskustvo u kombi prevozu i dobro poznanstvo sa Upravom granične kontrole na Srpskoj i Bugarskoj granici omogućiće minimalno zadržavanje na graničnom prelazu bez nepotrebnog stresa.

Sofija drugi najstariji grad u Evropi

Sofija je jedan od najstarijih gradova u evropu koji odlikuju mnoge znamenitosti i prirodna bogatstva u njegovom okruženju. Sofija je administrativni, finansijski obrazovni centar Bugarske u kome se nalaze brojni Univerziteti među kojima je i Tehnički univerzitet kao Sofijski Univerzitet, jedan od najstarijih u ovom delu evrope osnovan 1888. godine Glavni grad Bugarske je veoma zanimljiv za srpske turiste naročito iz južnog dela Srbije jer se nalazi na svega 2 sata udaljenosti. Pored toga u Sofiji se nalazi jedna od najvrednijih srednjevekovnih sprskih zadužbina a to je crkva Svetog Kralja ili crkva Svete Nedelje u kojoj počivaju mošti sv. Kralja Milutina Stefana.