Kombi prevoz Temišvar

Ukoliko putujete Low Cost letovima a koristite aerodrom Temišvar, Pexon kombi prevoz je idealan tansport za vas jer će te sa nama uvek stići na vreme putujući udobno i bez dugog zadržavanja na graničnim prelazima. Pexon Team organizuje kombi prevoz Beograd Temišvar sa svakodnevnim polascima bilo da idete do aerodroma u Temišvaru ili neke druge lokacije u Temišvaru.

Pexon Team raspolaže novim vozilima sa velikim prtljažnikom i opremljenim klima uređajima.

Rezervišite vaše mesto za kombi prevoz Temišvar na vreme putem online forme, pozivom na neki od brojeva telefona ili putem Viber i WhatsUp aplikacije.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs


Dokaz naše profesionalnosti su hiljade zadovoljnih putnika koje prevozimo do raznih gradova Evrope.

Beograd Temisvar kombi prevoz do aerodroma

Zbog velikog broja Low Cost letova iz Rumunije, Pexon Team organizuje Beograd Temisvar kombi prevoz do aerodroma kako bi olakašao svojim putnicima da uz uštedu na Low Cost letu uštede i na transportu do aerodroma u Temišvaru. Kombi prevoz Beograd Temisvar aerodrom je prilagođen velikom broju letova tako da sa nama uvek stižete na vreme. Za više informacija o polascima za specifične letove pozovite nas.

Kombi prevoz Novi Sad – Temišvar

U zavisnosti od potreba i broja putnika koji putuju na relaciji Novi Sad – Temišvar, organizujemo kombi prevoz Novi Sad – Temišvar za šta je neophodo da se unapred raspitate o raspoloživim mestima i o eventualnom prolasku kroz Novi Sad.

Temisvar izlet kombi prevozom

Temišvar kao jedan od većih gradova u blizini naše prestonice i sa velikim brojem znamenitosti i šoping centara česta je destinacija jednodnevnih poseta turista odnoso izleta. Ukoliko planirate jednodnevni ili višednevni Temišvar izlet možete putovati sa nama. Obiđite sve znamenitosti kombi prevozom Beograd Temišvar.

Beograd Temisvar udaljenost i vreme trajanja putovanja

Udaljenost Beograd Temišvar iznosi nešto više oko 150km. Prosečno vreme putovanja Beograd Temišvar iznosi oko 3 sata.
Putovanje sa Pexon Team-om će biti još brže i zanimljivije jer svi naši kombiji poseduju ENP nalepnicu sa kojom nema zadržavanja na naplatnim rampama a višegodišnje iskustvo u kombi prevozu i dobro poznanstvo sa Upravom granične kontrole na Srpskoj i Rumunskoj granici omogućiće minimalno zadržavanje na graničnom prelazu bez nepotrebnog stresa.

Temišvar

Temišvar je grad Istočne Evrope sa velikim brojem kako istorijskih znamenitosti tako i prirodnih bogatstava u okruženju grada. Pored toga u Temišvaru i njegovoj okolini se nalazi veliki broj tržnih outlet centara sa veoma povoljnim cenama koji privlače turiste iz cele Evrope. Ukoliko planirate izlet Temišvr kombi prevozom, obaveno posetite Trg Ujedinjenja, zdanje Opere iz 1872. godine, rumunsku Sabornu crkvu i iz 1748. i srpsku Sabornu Crkvu u Temišvaru.