Kombi prevoz terme catez pekson team

Pexon team organizuje kombi prevoz do Terme Čatež-a sa svakodnevnim polascima iz Beograda. Udoban, pouzdan i brz kombi prevoz do Terme Čateža je upravo ono što vam je potrebno kada putujete u ovu termalnu banju kako bi stigli odmorni i puni energije.

Naš vozni park raspolaže luksuznim kombijima koji su klimatizovani i komforni što će učiniti vaše putovanje još bržim i zanimljivjim.

Organizovani kombi prevoz do Terme Čateža vam omogućava da posetite i druge gradova koji se nalaze na ruti putovanja koja se proteže od Srbije do Austrije. Ruta putovanja prolazi kroz Zagreb, Ljubljanu, Toplice, Terme Čatež i dalje ka Gracu, Beču i drugim gradovima Austrije.

Sa nama možete putovati i u obrnutom smeru iz Austrije odnosno Slovenije do Beograda kombi prevozom koji prolazi kroz Terme Čatež i druge gradove koji se nalaze na pomenutoj ruti.

Ne dozvolite da vam put do vašeg odmorišta pokvari neugodno putovanje i nemojte dozvoliti da se vratite umorni sa vašeg odmora. Rezervišite vaše mesto u kombju na vreme putem online forme na našem sajtu, telefonom ili putem Viber i WhatsUp aplikacije.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Slovenia : +386 17 774 289

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

Beograd – Terme Čatež putovanje kombijem

Vreme putovanja kombi prevozom Beograd – Terme Čatež prosečno traje oko 4-5 sati a razdaljina između ova dva mesta iznosi 430km. Vreme putovanja Beograd – Terme Čatež zavisi od broja i gradova u kojima se staje, posebnih potreba putnika i od stanja na graničnim prelazima. Svi kombiji poseduju ENP nalepnica koja omogućava brz prolazak kroz naplatne rampe na autoputevima a naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika kombijem obezbeđuje minimalno zadržavanje na graničnim prelazima.

Terme Čatež

Ovu prelepu termalnu banju čini veliki broj bazena i ugostiteljskih objekata – Terme Čatež leži na nadmorskoj visini od 145 m u kotlini Save (na desnoj obali), odmah nakon ušća rijeke Krke, pored autoputa Ljubljana – Zagreb.

Kompleks termalnih izvora udaljen je oko 1,5 km od naselja Čatež na Savi i prostire se na aluvijalnojterasi, praktički gotovo odmah do početka prvih sjevernih obronaka brdovitih Gorjanaca . Čateške toplice opskrbljuje 11 termalnih izvora, iz kojih voda dolazi sa dubine od 300 do 600 m, prosječnog protoka od 60 litara u sekundi i temperature od 42°C do 63°C.

Terme Čatež Hoteli

Terme Čatež raspolaže velikim brojem hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata koji su prilagođeni prijatnom ambijentu ove neverovatne termallne banje. Kombi prevoz od vrata do vrata na relaciji Beograd – Terme Čatež je organizovan tako da će vas dovesti tačno željenog hotela.