Beograd Trnava prevoz

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Trnave, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Trnavi. Kombi prevoz do Trnave uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Trnave je oko 6 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Tranava

Trnava je sedmi grad po veličini u Slovačkoj Republici i središte je katoličke nadbiskupije i Univerziteta. Grad često nazivaju “Slovačkim Rimom” zato što se unutar njega nalazi veliki broj crkva. Pored velikog broja katedrala, u Trnavi ima i drugih znamenitosti od muzeja do parkova.

Trnava se nalazi u zapadnom delu Slovačke, u Trnavskom kraju. Glavni grad Slovačke, Bratislava udaljena je ovog grada samo 55 km. Ovo je ujedno najbliži veći grad prestonici.

Grad ima bogatu istoriju i prema zvaničnim istorijskim zapisima, površina na kojoj se danas nalazi grad naseljavali su još u mlađem kamenom dobu. Trgovački put koji je povezivao tadašnju Ugarsku i Češku, u srednjem veku, prolazio je upravo kroz Trnavu. To je bio prvi grad u Slovačkoj je u to vreme dobio status kraljevskog grada, što se smatralo velikom privilegijom i izuzetnošću.

Šarmantan grad u kome ćete uživati i osećati se prijatno.