**Ove sezone polaske do Užica organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Užica sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Užicu. Kombi prevoz do Užica, uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Užica je oko 3 sata.

Užice

Na putu Beograd – Zlatibor, nezaobilazno stajalište je Užice, odnosno Titovo Užice kako su ovaj grad nazivali u bivšoj SFRJ. Udaljenost između Užica i Zlatibora je oko 24.9 kilometara. Planine Zlatibor i Tara razdvajaju Mokrogorsku kotlinu. Kroz ovu kotplinu prolazi jedan deo magistralnog puta Užice – Višegrad. Jedna od turističkih atrakcija na ovom putu jeste Šarganska osmica. Pruga obuhvata oko 22 tunela što je čini jedinstvenom prugom u Evropi.

Ostaci Starog grada smešteni su na grebenu koji okružuje Đetinja. Grad je živi muzej jer se na svakom koraku nalaze zgrade koje pričaju po jednu istorijsku priču. Narodni muzej ima dve zgrade i koliko je značajan govori o tome da je upravo u tim zgradama bio smešten Centralni komitet Komunističke partije Jugoslavije.

Glavno mesto u gradu jeste Trg partizana i predstavlja omiljeno mesto druženja i okupljanja Užičana. Užice je danas administrativni centar zapadne Srbije.