Kombi prevoz Zagreb

Pexon team organizuje svakodnevni kombi prevoz do Zagreba sa kojim ćete putovati brzo, udobno, bezbedno i to do bilo koje lokacije u Zagrebu. Vršimo prevoz putnika kombijem do željene adrese u Zagrebu, bilo da je to autobuska stanica, aerodrom u Zagrebu ili određeni hotel. Pexon Team će vas dovesti u pravo vreme, bezbedno i to po veoma povoljnim cenama.

Ukoliko želite da produžite putovanje sa nama možete nastaviti dalje do Ljubljane, Graca i Beča sa mogućnošću stajanja u određenim gradovima Slovenije poput Maribora, Terme, Toplice, Celje i većine skijaških centara.

Rezervišite vaše mesto pozivom na broj ili putem Viber i WhatsApp aplikacije.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Hrvatska : +385 17 757 061

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

Beograd Zagreb red voznje

Prevoz za Hrvatsku je organizovan svaki dan a polasci zavise od potrebe putnika. Ako vas zanima kombi prevoz Novi Sad – Zagreb ne morate da brinete jer ruta putovanja prolazi kroz Novi Sad. Samo je potrebno da na vreme rezervišete vaše mesto u jednom od naših kombija. Takođe, Pexon Team organizuje i kombi prevoz Zagreb – Beograd a termin polaska zavisi potreba putnika.

Kompletna ruta putovanja prolazi kroz četiri zemlje Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, tako da ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Slovenije ili kombi prevoz do Graca i Beča u Austriji možete putovati sa nama.

Putovanje se organizuje i u obrnutom smeru Beč – Grac – Ljubljana – Zagreb – Novi Sad – Beograd. Samo je potrebno da na vreme rezerviše vaše mesto pozivom na jedan od gorenavedenih brojeva telefona ili putem Viber aplikacije.

Beograd Zagreb vreme putovanja

Vreme putovanja kombijem od Beograda do Zagreba je od 3h i 30min do 4h u zavisnosti od stanja na putevima i od gužve na graničnom prelazima. Sa Pexon Team – om vas neće zanimati putarina Beograd Zagreb ili kada ima autobus Zagreb Beograd, jednostavno se prepustite udobnosti naših vozila i profesionalnosti naših vozača i uživajte u vožnji a mi garantujemo da stižete udobno, sigurno i uvek na vreme.

Zagreb

Zagreb je glavni grad Hrvatske sa oko 800 hiljda stanovnika. Zagreb kao najveći i glavni grad Hrvatske predstavlja kulturni, ekonomski, načni i administrativni centar ove zemlje. Veoma je bogat spomenicima i arihtekturom a neke od najpoznatijih znamenitosti Zagreba su crkva sv. Marka koja se nalazi na istoimenom trgu i potiče iz četrnaestog veka, zatim Zagrebačka katedrala koja je smeštana u naselju Kapitol u gornje delu grada.

Zagreb je najveće kulturno središte Hrvatske. U gradu se nalazi više ustanova koje tradicionalno imaju velik prestiž. U muzici je to Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, u pozorišnom svetu i operi Hrvatsko narodno kazalište. Među brojnim kvalitetnim muzejima i galerijama, po kulturnom nasleđu izložbi možda se najviše ističu Klovićevi dvori.