Pexon Team organizuje kombi prevoz do Žiline, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Žilini. Kombi prevoz do Žiline uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Austria Nacional +421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Žiline je oko 7 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Žilina

Grad Žilina je upravni centar slovačkog Žilinskog kraja. Nalazi se na severu Slovačke, tako da su mu Češka i Poljska relativno blizu. Žilina je četvrti grad po veličini Slovačke Republike. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju danas je razvijen turistički centar.

Jedna od najlepših zgrada koja se nalazi u samom centru grada jeste i Crkva Preobraženja Svetog Petra Apostola, rađena u baroknom stilu. Katedrala ima i dve kule kao i ostatke manastira iz 18.veka. Upravo zbog toga jeste jedna od glavnih turističkih atrakcija. Ono što svakako treba posetiti kada se nađete u ovom gradu jeste i Budatinski zamak. Zamak je jedinstven u Evropi pa i šire po tome što u njemu možete posetiti izložbu limenih trgovinskih proizvoda. Neki proizvodi su toliko stari da su pravi relikt istorije. Smeštena na važnim trgovinskim putevima Žilina je značajna za razvoj trgovine.

Žilina nudi i veliki izbor restorana i kafića u kojima ćete uživati i osetiti duh ove srednjoevropske države.