Pexon Team organizuje kombi prevoz do Zlatibora, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese na Zlatiboru. Kombi prevoz do Zlatibora, uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

+381 11 2206 200

+381 11 2206 400

+381 65 2206 300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 302 (viber, whatsapp)

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs , info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Zlatibora je 3 sata i 30 minuta.

Zlatibor

Jedna od najatraktivnijih i samim tim najposećenijih planina u Srbiji je Zlatibor. Ova planina smeštena na zapadu države danas je rekreativni centar, lekovita banja i mesto kulturnih dešavanja. Pored domaćih turista privlači pažnju i inostranih posetilaca, jer ima dobru povezanost sa brojnim turističkim mestima. Kada se posećuje Zlatibor, obilaze se i Tara, Drvengrad, Višegrad, Šarnganska osmica, pomenimo samo neke od najbližih i ujedno pored Zlatibora najposećenijih mesta u ovom delu Srbije.

Velelepni predeli i šetališta

Jednom kada posetite Zlatibor poželećete da mu se ponovo vratite. Najveće jezero na Zlatiboru je Ribničko jezero, nastalo je veštačkim putem, tako što je pregrađena reka Crna Rzav. Jerezo pak ne služi za kupanje, već se čita voda koristi za vodosnabdevanje turističkog dela ove planine. Najatraktivnije mesto na Zlatiboru jeste jezero na Obudojevci.

Muzej na otvorenom

Jedini muzej u Srbiji koji je na otvorenom, nalazi se u pravo na Zlatiboru i to u selu Sirogojno. Prema statističkim podacima ovaj muzej poseti preko 50 000 turista na godišnjem nivou.

Ukusna jela, gostoprimstvo i naravno predeli koji oduzimaju dah jesu ono što privlači turiste da se vrate i ponovo posete ovu planinu.