Veliki broj predškolskih ustanova svakodnevno koristi naše usluge najma sa vozačem za prevoz dece sa kućne adrese do vrtića, prevoz učenika osnovnih i srednjih škola sa povratkom u popodnevnim časovima.

Najviši nivo brige o najmlađim članovima našeg društva deci, poverenje roditelja i sigurnost prevoza postavljaju nas na najviše mesto društveno-odgovornih kompanija koje profesionalno postupaju u svakoj situaciji i na svakom mestu.

Takođe osnovne, srednje i visoke škole širom Beograda i Srbije svoje najbolje studente nagrađuju putovanjima i profesionalnim usavršavanjem širom Evrope, koristeći naše usluge prevoza učenika.

Call centar:

+381 11 4300 500

Mob: +381 65 2206 301

ili putem naših email adresa:

office@pexonteam.rs

rezervacije@pexonteam.rs

U saradnji sa sportskim klubovima i školama sporta, svakodnevno realizujemo prevoz mladih sportista do sportskih igrališta, hala, terena i povratak do željene lokacije. Pravilno razvijanje dece i mladih ljudi i bavljenje sportom u vremenu visokog tehnološkog napretka, kompjutera i moblinih telefona, trebalo bi da bude cilj celog našeg društva, a svakako je ideja Pexon team kao neprocenjivo bogatstvo i vera u svetlu budućnost.

Srdačno Vaš Pexon team