**Ove sezone polaske do Tare organizujemo isključivo u vidu najma vozila sa vozačem**

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Tare, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese na Tari. Kombi prevoz do Tare uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Tare je u proseku 3 sata.

Tara

Planina Tara je pre više od 30 godina proglašena nacionalnim parkom, te je zaštićeno područije i predstavlja prirodno stanište endemične biljke Pančićeva omorika koju je otkrio Josif Pančić, po kome je biljka dobila naziv.

Ono što Tari daje posebnu turističku notu jesu jezera Perućac i Zaovine, pored naravno, povoljnog položaja koji ova planina prirodno poseduje. Područije nacionalnog parka Tara je čak 83% prekriveno šumama. U šumama Tare živi jedna od najopasnijih gljiva na teritoriji Evrope. U pitanju je Zelena pupavka. Veliki broj arheoloških nalazišta koji su pronađeni na ovim prostorima pružaju poseban istorijski značaj.

Šetališta, planinarske staze, bogata flora i fauna, idilični smeštaj, svež vazduh sve to čini planinu Taru atraktivnim turističkim mestom. A ona svakako ima veliki potencijal za daljim razvojem turizma.

Kombi prevoz Beograd Tara cena

Za više informacija o ceni kombi prevoza Beograd Tara ili Tara Beograd, možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.