Pexon Team organizuje kombi prevoz do Brna, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Brnu. Kombi prevoz do Brna uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

+381 11 2206 200

+381 11 2206 400

+381 65 2206 300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 302 (viber, whatsapp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+420 2 96330769 Czech Republic Prague

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs , info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

Takođe, mesto u kombiju možete rezervisati i kontaktiranjem našeg predstavnika u Pragu.

Goran Ilić
pexonprag@gmail.com
+420 777 272 592

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Brna je oko  6 sati i 30 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Brno

Brno je drugi po veličini grad u Češkoj Republici, sa oko 367 hiljada stanovnika. Nalazi se na jugoistoku države, na ušću reka Svitave i Svratke i ima odličnu geografsku poziciju, jer se tri glavna evropska glavna grada (Beč,Prag i Bratislava) nalaze na dva sata vožnje od Brna. U Brnu preovladava umereno-kontinentalna klima, a prosečna godišnja temperatura iznosi oko 10 stepeni celzijusa. Grad ima bogatu istoriju, ispunjenu legendama, koje se i danas prepričavaju zbog čega nosi status starog istorijskog grada još od davne 1243. god. Najveće turističke atrakcije Brna su:

Bongo Brno zabavni park koji pruža zabavu za decu i odrasle idealan za porodičnu posetu, kao i Dino Park Vyškov koji poseduje desetine Mezozoik dinosaurusa u prirodnoj veličini.

Dvorac Spilberk je impozantan dvorac iz trinaestog veka. U početku je služio kao utvrđenje, da bi kasnije bio pretvoren u zatvor za protivnike Habzburške monarhije. Katedrala Svetog Petra i Pavla je drugi najznačajniji kulturno-istorijski spomenik u Brnu, dok zvona sa crkve svakoga dana u 12 sati, označavaju podne tradicionalno još iz vremena švedske opsade 1645. god. Vila Taugenhat je delo nemačkog arhitekte Ludwiga Mies van der Rohea. Izgrađena je u periodu od 1928-1930. godine, i smatra se remek delom moderne arhitekture funkcionalizma. Od 2001. godine,vila se nalazi na UNESCO-voj listi svetske baštine.

Najveća sportska atrakcija u Brnu jesu GP trke koje se održavaju svake godine početkom avgusta i koje okupe veliki broj zaljubljenika u moto sport iz celoga sveta. Brno može da se pohvali da je grad pivnica u kojima se nude razne vrste piva, a u gradu se održava i vinski festival. Ono što najviše privlači posetioce jesu Brnske vatre,odnosno takmičenje u vatrometu, koje se održava svakog juna. Ovu manifestaciju poseti preko 200 hiljada gledala iz celog sveta.

Ako želite da osetite atmosferu života u Češkoj, posetite Brno i prepustite se svim čarima koje Vam pruža ovaj grad.