Pexon Team organizuje kombi prevoz do Brna, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Brnu. Kombi prevoz do Brna uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

+381 11 2206 200

+381 65 2206 300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 302 (viber, whatsapp)

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Brna je oko  6 sati i 30 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Brno

Brno je drugi grad po veličini u Češkoj Republici. Nalazi se na jugoistoku države i sedište je upravne jedinice Južnomoravski kraj. Ima odličnu geografsku poziciju, jer se tri evropska glavna grada, Beč, Prag i Bratislava nalaze na dva sata vožnje od ovog grada. Ono što ga dodatno važnim jeste i to da se Ustavni sud Češke nalazi upravo u njemu.

Grad ima bogtu istoriju ispunjenu legendama koje se i danas prepričavaju. U samom centru grada nalazi se veliki broj barova i restorana, gde se nalaze i velelepne građevine u neoklasicizmu. Najznačajniji spomenici koje bi trebalo da poseti su katedrala Sv. Petra i Pavla i zamak Špilberk. U Brnu se nalazi i pravoslavna crkva Svetog Vaclava. Za ljubtelje piva tu je pivara Starobrno, dok će ljubitelji sporta imati prilike da posete Masarikovu stazu, na kojoj se održavaju mnoge moto – trke i trke automobila. U Brnu se nalazi drugi univerzitet po veličini u Češkoj – Masarikov Univerzitet.

Ako želite da osetite atmosferu života u Češkoj, posetite Brno i prepustite se svim čarima koje vam pruža.