prag
brno
Liberec
Liberec
Liberec
Liberec
Liberec
Liberec
Liberec
Liberec

Kombi prevoz Češka

Povoljno, udobno, sigurno i brzo- Pexon Team organizuje svakodnevne polaske kombi prevoza do Češke, sa polaskom iz Beograda i drugih gradova iz Srbije.

Rezervišite mesto u nekim od naših modernih vozila i uživajte u vožnji.

Kombi prevoz do Češke predstavlja najbrži i najpouzdaniji prevoz posle avionskog prevoza. Posedujemo vozni park i kombije koji mogu da prevezu 8 i 16 putnika plus vozač. Trudimo se da našim putnicima obezbedimo kvalitetan, bezbedan, udoban i brz prevoz do Češke iz svih većih gradova u Srbiji.

Kombiji koje posedujemo su veoma prostrani i u njima može udobno da se putuje. Kombiji su opremljeni klimom, sedišta su udobna i prilagođena putnicima, prostor za noge je prostran i neće biti potrebe za guranjem. Pazimo da broj putnika bude uvek optimalan kako ne bi bilo gužve. Kombiji koje koristimo za prevoz su redovno servisirani i u odličnom stanju, kako bi bezbednost u putu bila maksimalno osigurana.

Koliko traje prevoz do Češke?

Udaljenost od Srbije do Češke je 850km i put traje oko 9 i po sati, u zavisnosti od gužve na putu i granici sa Mađarskom. Put kombijem do Češke iz Srbije traje oko 8-9 sati, kada uđemo u Mađarsku put je izuzetno kvalitetan i brzo se stiže.

Putujemo auto putevima i retko kada koristimo alternativne pravce. Alternativne pravce koristimo samo ako je u pitanju gužva na auto putu ili sudar.

Put se ponekad može odužiti usled problema i gužve na putu.

Kombi prevoz Srbija – Češka od vrata do vrata

Kombi prevoz Srbija Češka od vrata do vrata – Ovo je Premium usluga koju nudimo pored klasičnog kombi prevoza gde se vrši okupljanje na jednom mestu.

Vršimo prevoz sa bilo koje lokacije u Beogradu do bilo koje lokacije u Češkoj, bez potrebe za grupnim nalaženjem. Ovo je brža i sigurnija opcija jer putnici neće morati da idu na zborno mesto već spremni čekaju ispred zgrade.

Čekanje u ovim slučajevima se dogovara sa putnikom. Prevoz do Češke od vrata do vrata je fleksibilnija usluga od standardne i sve češće se koristi.

Polasci iz Srbije za Češku

Polasci se odvijaju svakodnevno iz Srbije. Polasci iz sledećih gradova:

Kombi prevoz Beograd – Češka,

Kombi prevoz Pančevo – Češka,

Kombi prevoz Novi Sad – Češka,

Kombi prevoz Subotica – Češka.

Ukoliko ste iz grada koji nije naveden, možete nas pozvati. Ukoliko postoji više putnika koji bi kretali iz vašeg grada, uz dogovor vam možemo izaći u susret.

Fleksibilan i siguran prevoz do Češke

Prilikom putovanja za Češku pravimo više pauza. Pauze se prave na svakih 200km i traju oko 2 sata. Ukoliko ste iznajmili kombi sa vozačem, onda se oko pauze naknadno dogovaramo i postoji mogućnost za fleksibilnije pauze.

U dogovoru sa putnicima i vozačima možemo napraviti duže i kraće pauze. Duže pauze se mogu iskoristiti za neki manji šoping ili jelo u restoranu. Ukoliko putnici ne žele da prave pauzu, nećemo praviti pauzu.

Ukoliko putujete turistički u Češku na sledećem linku možete pogledati najbolje ocenjene turističke atrakcije, kao i barove, hotele, muzeje, pivnice i mesta za izlazak.

Ako idete na duže, onda će vam ova grupa na Facebook-u biti od koristi.

Kombi prevoz do Češke je apsolutno fleksibilan i podređen zahtevima putnika, naravno uz dogovor. Vozači profesionalni i diskretni, motivisani da vam pruže najudobnije putovanje.

Veliki deo profita ulažemo u nova vozila, i obnovu i servis postojećih kombija, jer niko ne želi višesatnu vožnju u starom i dotrajalom kombiju, plus što nije bezbedno.

Kombi prevoz iz Češke za Srbiju

Nudimo svakodnevne polaske iz Češke za Srbiju. Ukoliko vam je potreban prevoz iz Češke za Srbiju, to možemo izvršiti iz nekoliko gradova u Češkoj, kao što su: Prag, Brno, Liberec, Plzen…

Ukoliko ste u nekom drugom gradu možete nas pozvati i rado ćemo vam izaći u susret. Kombi prevoz iz Češke za Srbiju možemo izvršiti po sistemu zbornog nalaženja ili od vrata do vrata, ili bilo koje druge adrese.

Najtraženija destinacija je kombi prevoz do Praga, ali nudimo prevoz i do ostalih gradova.

Rezervacija prevoza

Rezervacija kombi prevoza se može izvršiti svakim danom i vikendom 00-24. Rezervacija se vrši putem poziva na telefon, Viber, WhatsApp. Možete nam poslati i poruku na koju ćemo vam rado odgovoriti.

Za putnike iz Češke smo obezbedili lokalni broj. Tako da poziv neće biti u romingu i tarifira se po ceni lokalnog poziva . Telefon je: +420296330765

Naš korisnički centar vam je na usluzi 24 sata za sva pitanja i rezervacije. Rezervacije možete izvršiti nekoliko sati ili dana pre polaska. Savet je da se rezervacija izvrši nekoliko dana unapred kako bi se osiguralo mesto u kombiju.

Polasci

Kombi prevoz saobraća svakodnevno na relaciji Češka Srbija i Srbija Češka. Polasci su više puta dnevno, u zavisnosti od broja putnika. Pored standardnog kombi prevoza u jednom pravcu, nudimo i povratno putovanje iz Češke po veoma pristupačnim cenama. Sa nama putujete u Češku i vraćate se iz nje za Srbiju.

Kombi prevoz do Češke cena

Cena kombi prevoza do Češke je veoma pristupačna. Najviše zavisi od krajnje destinacije. Za konačnu cenu prevoza iz Srbije u Češku, ili obrnuto je najbolje da nas pozovete ili pošaljete poruku.

Isplativost

Kombi prevoz do Češke je isplativiji brži od autobuskog prevoza, prevoza sopstvenim kolima i voza. Naš prevoz je fleksibilniji od ostalih, ne kasni i pruža udobniji i sigurniji put.

Benefiti kombi prevoza

Benefita kombi prevoza do Češke je mnogo, a neki od najbotnijih su: klimatizovana vozila, udobna i prostrana vozila, profesionalni vozači, fleskibilni prevoz za pauzama ili bez, pet friendly kombi prevoz do Češke, redovno servisirana vozila, ljubazni i diskretni vozači, mogućnost prevoza od vrata do vrata, pristupačne cene, svakodnevni polasci, povratno putovanje, popusti za decu do 2 godine.

Rezervišite kombi prevoz do ili iz Češke još danas, mesta su ograničena. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati na češki broj: +420296330765 ili srpski +381114300500 Upit je besplatan i neobavezujuć.