Kombi prevoz Grac Pexon Team

Pexon Team organizuje kombi prevoz Beograd – Grac sa svakodnevnim polascima iz Beograda. Takođe, organizujemo i kombi prevoz do Beča, Linca i drugih gradova Austrije uz mogućost stajanja u gradovima koji se nalaze ruti Beograd – Grac.

Kompletna ruta kombi prevoza Beograd – Grac prolazi kroz gradove Zagreb i Maribor sa mogućnošću stajanja u Terme Čatežu i drugim većim gradovima Slovenije. Za više informacija o gradovima u kojima stajemo pozovite našu kancelariju.

Postoji mogućnost prevoza putnika kombjem i u obrnutom smeru na relaciji Grac Beograd.

Naš vozni park raspolaže najmodernijim kombijima sa 8, 13+1 sedištem, odnosno 18+1 sedištem. Svi kombiji su klimatizovani što će vaše putovanje učiniti još bržim i udobnijim.

Rezervišite vaše mesto u kombiju na vreme putem forme na našem sajtu, putem telefona ili Viber i WhatsUp aplikacije:

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Austria Nacional +43720022101

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs ,ili office@pexonteam.rs.

Grac šoping tura kombi prevozom

Grac je poznat po svojim tržnim centrima koji su dosta povoljniji od tržnih centara u Srbiji. Sa nama možete putovati organizovano do Graca kombi prevozom i posetiti sve šoping centre u Gracu. Organizovana šoping tura do Graca omogućava vam da kupite stvari po dosta jeftinijoj ceni, posetite Grac, Beč i druge gradove Austrije ali i da putujete sigurno, komforno i brzo a da pritom i uštedite uz kombi prevoz Beograd – Grac.

Neki od najpoznatijih šoping centara u Gracu su: Shopping City Seiersberg i Murpark Shopping Center gde možete pronači sve što vam je potrebno.

Beograd Grac km

Udaljenost na relaciji Beograd – Grac iznosi oko 580km. Trajanje putovanja kombi prevozom Beograd Grac zavisi od broja i mesta gradova u kojima se zaustavljamo kao i od stanja na graničnim prelazima. Prosečno vreme putovanja Beograd Grac iznosi oko 6-7 sati.

Sva vozila izanašeg voznog parka poseduju ENP nalepnicu koja omogućava gotovo trenutan prolazak kroz naplatne rapme tako da ćete sa Pexon Team-om putovati udobno, sigurno, brzo i bez nepotrebnog zadržavanja.

Ukoliko putujete do Austrije i rezervišete kombi prevoz, Beč je jedna od glavnih destinacija i za taj grad imamo najviše polazaka.

Grac grad

Grac, ranije poznat i kao Gradac, je drugi po veličini grad u Austriji, smešten u jugoistočnom delu države. Grac je upravno, privredno i kulturno središte pokrajine Štajerske, gde čini zaseban gradski okrug.

Grac je poznat po starom gradskom jezgru, jednim od najočuvanijih u srednjoj Evropi, zbog čega je 1999. godine stavljeno na listu kulturne baštine Uneska, a 2010. mu je pridodat i dvorac Egenberg. Druga posebnost grada je naglašena „obrazovno-univerzitetska“ funkcija grada, po čemu je Grac poznat širom Evrope.

Kulturnog I privrednog bogatstva koje poseduje grad Grac, on raspolaže i prelepim trgovima, parkovima i građevinama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko idete u turistički i u potrazi ste za smeštajem ili apartmanom, ponudu možete proveriti na Booking-u