Kombi prevoz iz Beograda do Beča, kao i iz Niša do Beča obavljamo svakog dana. Vozimo vas do željene adrese u Beču, bilo da je to hotel, aerodrom, autobuska stanica ili bilo koja druga privatna adresa.

Kombi prevoz putnika do Beča sa Pexon Team-om znači udobnost i sigurnost, po povoljnoj ceni.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Austria Nacional +43720022101

email: rezervacije@pexonteam.rs

Prevoz iz Austrije za Srbiju / iz Srbije za Austriju

Prevoz iz Beča do Subotice, Novog Sada, Beograda obavljamo takođe svakoga dana, a za rezervacije nas možete pozvati na naš dežurni broj telefona. Iz Srbije vozimo i do austrijskih gradova Linc i Parndorf svakoga dana, a takođe i iz Beča, Linca i Parndorfa do Beograda, preko Subotice i Novog sada.

Beč

Beč je glavni grad Austrije i ima nešto više od 1,7 miliona stanovnika.

Aerodrom (Wien Flughafen, 1300 Schwechat)

Na samo 18 km od Beča smešten je aerodrom kojim godišnje prođe skoro 22 miliona putnika. To je bazni aerodrom aviokompanija Austrian Airlines, Tyrolean Airways, Niki Airline, a sa ovog aerodroma postoji široka mreža letova ka zemljama u Evropi, Severnoj Americi, Aziji i Severnoj Africi. Želite da udobno i sa zadovoljstvom putujete do Schwechat-a? Rezervišite svoje mesto i prepustite se bezbednoj vožnji naših vozača.

Parndorf

Jedan od najopremljenijih shopping centara u Evropi Vam je nikad bliži! Rezervišite svoje putovanje i uživajte u kupovini u Parndorfu. Svakodnevni polasci u oba pravca.

Muzeji

Muzeji predstavljaju nešto čime se građani Beča ponose i oni su jedan od najznačajnijih obeležja ovog grada. Beč je tokom istorije bio sinonim za kulturni centar Evrope, a tu karakteristiku nije izgubio ni danas. Putujte sa nama i posetite znamenitosti poput Kunsthistorisches Museum (Muzej lepih umetnosti), MuseumsQuartier (Muzejska četvrt), Albertina…

Bečka opera

Bečka opera (Staatsoper) je navažnija operska ustanova u Beču, smeštena u velelepnom zdanju u samom centru grada. Ukoliko ste ljubitelji opere i baleta, pritom preferirate interesantna putovanja, rezervišite svoje mesto u vozilu Pexom team-a i pružite sebi jedinstven ugođaj!

Fakulteti

Glavni grad Austrije je od davnina privlačio studente sa naših prostora. Mnogi naši, širom sveta poznati naučnici, studirali su u Beču. Danas je većina fakulteta objedinjena u jednom Uni Wien (Univerzitet Beča), te se tu nalaze Filološki, Geografski, Pravni fakultet, Fakultet Političkih nauka, Fakultet za istoriju… Potreban Vam je prevoz do fakulteta ili želite da posetite svoju decu na studijama u Beču? Na pravom ste mestu!

Autobuska stanica

Erdberg glavna autobuska stanica u Beču, povezuje glavni grad Austrije sa ostalim mestima u zemlji, ali i u inostranstvu. Vozite se sa Erdberg stanice do Subotice, Novog Sada i Beograda sa Pexon team-om!

Železnička stanica

Hauptbahnhof je jedna od najmodernijih železničkih stanica u Evropi. Potreban Vam je transfer sa železničke stanice do Srbije? Nazovite nas i uživajte u putovanju.

Kombi prevoz Beograd Beč cena

Za više informacija o ceni – kombi prevoz  Beograd Beč, kombi prevoz Novi Sad Beč, kombi prevoz Niš Beč, možete pozvati na naše brojeve telefona i na vreme rezervisati svoje mesto.