Pexon Team organizuje kombi prevoz do Hatvana, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Hatvanu. Kombi prevoz do Hatvana uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Mađarska +3614453613

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs.

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Hatvna je oko 4 sata, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Hatvan

Grad Hatvan nalazi se na severu Mađarske i treći je grad po veličini u županiji Heveš. Hatvan je smešten ispod najviše mađarske planine Matra. Udaljen je od mađarske prestonice, Budimpešte 60 km. Grad je upravo po tome dobio ime, jer se šesdeset na mađarskom kaže Hatvan.

Ovaj mađarski grad ima bogatu istoriju. U srednjem veku već dobija status naseljenog mesta, a već u 15. veku postaje važno trgovinsko mesto. Industrijalizacija ovog grada počinje negde krajem 19. veka. Danas je to grad sa mnoštvo kulturnih i istorijskih znamenitosti koje vredi posetiti.

U samom centru Hatvana nalazi se rezidencija Grasalkovičov koja je sagrađena na temeljima nekadašnje Hatvan tvrđave. Rezidencija je bila u vlasništvu porodice Grasalkovičov koja je tada vladala ovim predelima. Doživela je nekoliko rekonstrukcija.

Ako želite da osetite mađarski duh, posetite Hatvan, ako ne, kombi prevoz Budimpešta vam je uvek na raspolaganju.