Pexon Team organizuje kombi prevoz do Budimpešte svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Budimpešti. Kombi prevoz do Budimpešte uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Mađarska +3614453613

email: rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs , info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Kombi prevoz Novi Sad Budimpešta

Pored standardnih polazaka iz Beograda, Pexon team organizuje kombi prevoz Novi Sad – Budimpešta sa mogućnošću prevoza direktno do aerodroma u Budimpešti ili druge željene destinacije.

Vreme trajanja putovanja Beograd Budimpešta

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Budimpešte je 5 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Budimpešta

Budimpešta je prestonica Mađarske, nastala spajanjem Budima, Pešte i Obuda 1873. godine. Grad danas broji oko 1,7 miliona stanovnika i glavni je turistički centar ovog dela Evrope, zahvaljujući bogatom istorijskom nasleđu. Impresivne građevine od kojih se neke nalaze na UNESCO listi svetske baštine, sedam mostova na Dunavu i veliki broj termalnih izvora čine Budimpeštu izuzetno atraktivnom za turizam. Preporučujemo da obavezno vidite zgradu parlamenta, Baziliku Svetog Stefana, Ribarsku kulu.

Budimpešta je osim kulturnog centra i univerzitetski. Pored pregršt prelepih građevina, trgova, Dunava i sadržajnog noćnog provoda, u Budimpešti se može školovati i sticati znanje veliki broj mladih ljudi različitih profila. Studenti iz čitave Evrope dolaze u ovaj grad kako bi se školovali na fakultetima poput:

– Dramska i filmska akademija

– Univerzitet Andrassy

– Corvinus Univerzitet (sa 6 fakulteta u sklopu)

– Tehnoloski i ekonomski univerzitet

– Eötvös Loránd Univerzitet

– Muzička akademija Franz Liszt

– Univerzitet za umetnost i dizajn Moholy-Nagy

– Centralnoevropski univerzitet

Osim velikog broja fakulteta, u Budimpešti se nalaze srednje škole koje pohađaju naši đaci, poput osnovne i srednje škole „Nikola Tesla“.

Železnička stanica

Železnička stanica Keleti predstavlja jednu od najpoznatijih i najprometnijih u Evropi, a naš polazak je sa Keleti stanice ka Vašoj željenoj destinaciji.

Prevoz aerodrom Budimpešta

Putnici iz naše zemlje koji žele na neki od letova sa aerodroma Franc List u Budimpešti često biraju Pexon kombi prevoz kao najoptimalnije rešenje za organizaciju svog putovanja. Wizz Air je Mađarska low-cost kompanija sa sedištem u Budimpešti i sa razgranatom mrežom avio linija kojom spajaju ogroman broj gradova širom Evrope po veoma povoljnim cenama.

Beograd-Budimpešta-Beograd preko Novog Sada i Subotice sa bilo koje adrese, iz Novog Sada sa železničke stanice kod „stare lokomotive“ i Subotice preko puta autobuske stanice. Iz Budimpešte sa Vaše željene destinacije svakoga dana do Beograda.

Air Berlin – let za Berlin

Brussels Airlines – let za Brisel

Easy Jet – let za Milano

Germanwings – let za Hamburg

KLM – let za Amsterdam

Norwegian Air Shuttle – let za Oslo

Wizz Air – let za Maltu

Ryanair – let za Mančester

Air France – let za Pariz

Lufthansa – let za Frankfurt