Pexon Team organizuje kombi prevoz do Budimpešte svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Budimpešti. Pexon kombi prevoz Beograd Budimpešta je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Mađarska +3614453613

email: rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs , info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Novi Sad Budimpešta prevoz kombijem

Pored standardnih polazaka iz Beograda, Pexon team organizuje prevoz Novi Sad Budimpešta sa mogućnošću prevoza direktno do aerodroma u Budimpešti ili druge željene destinacije.

Vreme trajanja putovanja Beograd Budimpešta

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Budimpešte je 5 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Budimpešta

Budimpešta je prestonica Mađarske, nastala spajanjem Budima, Pešte i Obuda 1873. godine. Grad danas broji oko 1,7 miliona stanovnika i glavni je turistički centar ovog dela Evrope, zahvaljujući bogatom istorijskom nasleđu. Impresivne građevine od kojih se neke nalaze na UNESCO listi svetske baštine, sedam mostova na Dunavu i veliki broj termalnih izvora čine Budimpeštu izuzetno atraktivnom za turizam. Preporučujemo da obavezno vidite zgradu parlamenta, Baziliku Svetog Stefana, Ribarsku kulu.

Budimpešta je osim kulturnog centra i univerzitetski. Pored pregršt prelepih građevina, trgova, Dunava i sadržajnog noćnog provoda, u Budimpešti se može školovati i sticati znanje veliki broj mladih ljudi različitih profila. Studenti iz čitave Evrope dolaze u ovaj grad kako bi se školovali na fakultetima poput:

– Dramska i filmska akademija

– Univerzitet Andrassy

– Corvinus Univerzitet (sa 6 fakulteta u sklopu)

– Tehnoloski i ekonomski univerzitet

– Eötvös Loránd Univerzitet

– Muzička akademija Franz Liszt

– Univerzitet za umetnost i dizajn Moholy-Nagy

– Centralnoevropski univerzitet

Osim velikog broja fakulteta, u Budimpešti se nalaze srednje škole koje pohađaju naši đaci, poput osnovne i srednje škole „Nikola Tesla“.

Železnička stanica

Železnička stanica Keleti predstavlja jednu od najpoznatijih i najprometnijih u Evropi, a naš polazak je sa Keleti stanice ka Vašoj željenoj destinaciji.

Prevoz do Budimpešte aerodromom

Putnici iz naše zemlje koji žele na neki od letova sa aerodroma Franc List u Budimpešti često biraju Pexon kombi prevoz kao najoptimalnije rešenje za organizaciju svog putovanja. Wizz Air je Mađarska low-cost kompanija sa sedištem u Budimpešti i sa razgranatom mrežom avio linija kojom spajaju ogroman broj gradova širom Evrope po veoma povoljnim cenama.

Beograd Budimpešta, Budimpešta Beograd preko Novog Sada i Subotice sa bilo koje adrese, iz Novog Sada sa železničke stanice kod „stare lokomotive“ i Subotice preko puta autobuske stanice. Iz Budimpešte sa Vaše željene destinacije svakoga dana do Beograda.

Air Berlin – let za Berlin

Brussels Airlines – let za Brisel

Easy Jet – let za Milano

Germanwings – let za Hamburg

KLM – let za Amsterdam

Norwegian Air Shuttle – let za Oslo

Wizz Air – let za Maltu

Ryanair – let za Mančester

Air France – let za Pariz

Lufthansa – let za Frankfurt

Kombi prevoz Budimpešta cene

Za više informacija o ceni kombi prevoza Budimpešta Beograd ili Beograd Budimpešta možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.