Pexon Team organizuje kombi prevoz do Budimpešte i do aerodroma u Budimpešti, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Budimpešti. Pexon kombi prevoz Beograd Budimpešta je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Mađarska +3614453613

email: rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs.

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Kombi prevoz do Budimpešte važi za jedan od najisplatljivijih vrsta prevoza. Naš vozni park se sastoji od kombija koji mogu da povezu od 8 do 16 ljudi, u zavisnosti od vrste vozila. Cilj nam je da svim našim putnicima obezbedimo siguran, udoban i brz prevoz do Budimpešte.

Vozila koje posedujemo su veoma prostrana i udobna za putovanje. Pazimo da broj putnika bude uvek optimalan kako ne bi bilo gužve. Kombiji koje koristimo za prevoz su redovno odžavani i u dobrom stanju.

Novi Sad Budimpešta prevoz kombijem

Pored standardnih polazaka iz Beograda, Pexon team organizuje prevoz Novi Sad Budimpešta sa mogućnošću prevoza direktno do aerodroma u Budimpešti ili druge željene destinacije.

Vreme trajanja putovanja Beograd Budimpešta

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Budimpešte je 5 sati, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Udaljenost od Beograda do Budimpešte je 370km. Vreme provedeno u putu će zavisiti od gužve na Mađarskoj granici. Do Mađarske, i kad uđemo u Mađarsku koristimo glavni auto put do Budimpešte. Do Budimpešte pravimo jednu pauzu obično.

Ako u Budimpeštu purujete turistički na ovom linku možete videti najpopularnija mesta i objekte koje možete posetiti. Ukoliko ste u potrazi za smeštajem možete pogledati poudu na Booking-u.

Kombi prevoz Budimpešta od vrata do vrata

Prevoz do Budimpešte od vrata do vrata – Prevoz sa bilo koje adrese u Srbiji do bilo koje adrese u Budimpešti po veoma povoljnim cenama i uslovima. Ovo je najbrža i najsigurnija opcija kombi prevoza do Budimpešte. Čekanje se dogovara za vozačem, imamo obzira prema manjem kašnjenju. Ukoliko je u pitanju veće kašnjenje molimo vas da nas obavestite ranije.

Polasci iz Srbije za Budimpeštu

Dnevni polasci iz Srbije za Budimpeštu se odvijaju svakog dana. Najčešće se obavlja kombi prevoz do aerodroma u Budimpešti.

Polasci: Kombi prevoz Beograd Budimpešta,

Kombi prevoz Novi Sad Budimpešta,

Kombi prevoz Pančevo Budimpešta,

Kombi prevoz Subotica Budimpešta.

Ukoliko ste iz grada koji nije naveden, možete nas pozvati, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.

Siguran i udoban prevoz do Budimpešte

Kombi prevoz Budimpešta je fleksibilan i prilagođen potrebama putnika. Vozači koji saobraćaju na relaciji Srbija Budimpešta su profesionalni i iskusni vozači, sa dugogodišnjim evropskim iskustvom. Pored profesionalnosti, naši vozači su ljubazni i diskretni.

Naš cilj je pružiti najudobniji prevoz svim našim klijentima. Konstantno ulažemo u nova vozila i održavanje postojećih. Svi naši kombiji su čisti i uredni!

Pored Budimpešte, nudimo i kombi prevoz do Beča ili prevoz do Praga.

Kombi prevoz iz Budimpešte u Srbiju

Polasci iz Budimpešte za Srbiju su svakodnevni. Ukoliko vam je potreban prevoz iz Budimpešte za Srbiju, samo nam recite adresu, datum i vreme željenog putovanja i dolazimo po vas.

Rezervacija prevoza do ili iz Budimpešte

Rezervacija prevoza do ili iz Budimpešte je obavezna. Možete rezervisati nekoliko sati ili dana unapred. Rezervacija kombi prevoza se može izvršiti svakim danom i vikendom 00-24. Možete nas pozvati na broj telefona ili kontaktirati putem Vibera ili Whats App-a. Od informacija za putovanje u Budimpeštu nam treba: vaša lokacija sa koje vas kupimo, datum i vreme polaska, kao i lokacija u Budimpešti. Ukoliko se prevoz vrši do aerodroma Budimpešta, onda će nam trebati vreme leta, kako bi se što bolje organizovali sa vama za prevoz. Najbolje je rezervisati 2-3 dana unapred.

Pet friendly kombi prevoz do i od Budimpešte

Vaši ljubimci su dobrodošli u našem kombiju. Nudimo pet friendly prevoz do Budimpešte i iz Budimpešte za Srbiju. Potrebno je da nam napomenete da vodite ljubimca, koji je ljubimac i veličina. Cena se može promeniti ako vodite 2 ili više kućna ljubimca, ako su ljubimci veliki (veliki psi). Pet friendly opcija važi i za prevoz do aerodroma Budimpešta kao i za povratak.

Budimpešta

Budimpešta je prestonica Mađarske, nastala spajanjem Budima, Pešte i Obuda 1873. godine. Grad danas broji oko 1,7 miliona stanovnika i glavni je turistički centar ovog dela Evrope, zahvaljujući bogatom istorijskom nasleđu. Impresivne građevine od kojih se neke nalaze na UNESCO listi svetske baštine, sedam mostova na Dunavu i veliki broj termalnih izvora čine Budimpeštu izuzetno atraktivnom za turizam. Preporučujemo da obavezno vidite zgradu parlamenta, Baziliku Svetog Stefana, Ribarsku kulu.

Budimpešta je osim kulturnog centra i univerzitetski. Pored pregršt prelepih građevina, trgova, Dunava i sadržajnog noćnog provoda, u Budimpešti se može školovati i sticati znanje veliki broj mladih ljudi različitih profila. Studenti iz čitave Evrope dolaze u ovaj grad kako bi se školovali na fakultetima poput:

– Dramska i filmska akademija

– Univerzitet Andrassy

– Corvinus Univerzitet (sa 6 fakulteta u sklopu)

– Tehnoloski i ekonomski univerzitet

– Eötvös Loránd Univerzitet

– Muzička akademija Franz Liszt

– Univerzitet za umetnost i dizajn Moholy-Nagy

– Centralnoevropski univerzitet

Osim velikog broja fakulteta, u Budimpešti se nalaze srednje škole koje pohađaju naši đaci, poput osnovne i srednje škole „Nikola Tesla“.

Železnička stanica

Železnička stanica Keleti predstavlja jednu od najpoznatijih i najprometnijih u Evropi, a naš polazak je sa Keleti stanice ka Vašoj željenoj destinaciji.

Prevoz do aerodroma u Budimpešti

Pouzdan i brz kombi prevoz do aerodroma Budimpešta, po niskim cenama. Aerodrom Budimpešta važi za jednu od najčešćih lokacija za naše putnike koji putuju za Budimpeštu. Zbog dobre povezanosti sa ostatkom sveta i nižom cenom karata nego na beogradskom aerodromu, aerodrom Budimpešta je postao česta polazna tačka za građane Srbije.

Sa aerodroma Budimpešta ima direktinh letova Do severne i južne Amerike, Afrike, Azije… Kombi prevoz do aerodroma Budimpešta je po sistemu od vaše adrese do ulaza na aerodrom. Postoji mogućnost rezervacije povratnog putovanja.

Prevoz do Budimpešte aerodromom

Putnici iz naše zemlje koji žele na neki od letova sa aerodroma Franc List u Budimpešti često biraju Pexon kombi prevoz putnika kao najoptimalnije rešenje za organizaciju svog putovanja. Wizz Air je Mađarska low-cost kompanija sa sedištem u Budimpešti i sa razgranatom mrežom avio linija kojom spajaju ogroman broj gradova širom Evrope po veoma povoljnim cenama.

Beograd Budimpešta, Budimpešta Beograd preko Novog Sada i Subotice sa bilo koje adrese, iz Novog Sada sa železničke stanice kod „stare lokomotive“ i Subotice preko puta autobuske stanice. Iz Budimpešte sa Vaše željene destinacije svakoga dana do Beograda.

Air Berlin – let za Berlin

Brussels Airlines – let za Brisel

Easy Jet – let za Milano

Germanwings – let za Hamburg

KLM – let za Amsterdam

Norwegian Air Shuttle – let za Oslo

Wizz Air – let za Maltu

Ryanair – let za Mančester

Air France – let za Pariz

Lufthansa – let za Frankfurt

Prevoz sa aerodroma u Budimpešti do Srbije

Ukolko vam je potreban prevoz sa aerodroma u Budimpešti do Beograda ili nekog drugog grada u Srbiji onda ste na pravom mestu. Za naše mišterije nudimo uslugu čekanja i dovoza sa aerodroma Budimpešta do Srbije. Ovu uslugu možete rezervisati kao povratnu ili prevoz u jendom smeru, bez obzira da li ste pre toga putovali sa nama.

Rezervacija prevoza sa aerodroma u Budimpešti do Srbije je obavezna i potrebno je da se rezerviše 5 dana unapred. Informacije koje su nam potrebne: datum i vreme sletanja, izlaz na koji izlazite.

Nakon svih ovih informacija i potvrde, naš vozač će vas sačekati u dogovoreno vreme i prebaciti nazad za Srbiju.

Kombi prevoz Budimpešta cene

Za više informacija o ceni kombi prevoza Budimpešta Beograd ili Beograd Budimpešta možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.

Cena najviše zavisi od vaše lokacije kao i od broja putnika u kombiju, za decu nudimo popuste. Za konačnu cenu kombi prevoza do Budimpešte je najbolje da nas kontaktirate.

Grupni kombi prevoz do Budimpešte

Možemo prevesti vas i vaše društvo do Budimpešte po niskim cenama. Idealno za turističke grupe, momačka i devojačka veselja, kao i grupna putovanja sa aerodroma Budimpešta. Vožnju grupe tretiramo kao privatnu vožnju i cena se drugačije obračunava.

U većini slučajeva biće potreban i povratak nazad u Srbiju. Prilagođavamo se grupi koju prevozimo i njihovim zahtevima, uz prethodni dogovor.

Benefiti kombi prevoza do Budimpešte

Benefita kombi prevoza do Budimpešte je mnogo, a neki od najbitnijih su: klimatizovana vozila, udobna i prostrana vozila, profesionalni vozači, fleskibilni prevoz za pauzama ili bez, pet friendly prevoz do Budimpešte, za udoban prevoz vaših kućnih ljubimaca, redovno servisirana vozila, ljubazni i diskretni vozači, mogućnost prevoza od vrata do vrata, pristupačne cene, svakodnevni polasci, putovanje u oba pravca, popusti za decu.