KOmbi prevoz Liberec

U skladu sa potrebama i zahtevima naših putnika, Pexon Team organizuje kombi prevoz Beograd Liberec sa svakodnevnim polascima iz Beograda. U zavisnosti od broja putnika moguće je organizovati kombi prevoz Liberec Beograd sa usputnim stajanjima u većim gradovima kao što su Prag, Brno, Beč, Bratislava i Budimpešta.

Pexon Team raspolaže voznim parkom sa najmodernijim kombijima opremljenim klima uređajima sa kojima ćete putovati brzo, sigurno i udobno.

Rezervišite vaše mesto u kombiju pozivom na neki od brojeva telefona ili putema Viber odnosno WhatsUp aplikacije.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 100 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Czech, Prague : +420296330765

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

Takođe, mesto u kombiju možete rezervisati i kontaktiranjem našeg predstavnika u Pragu.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.Naša najbolja preporuka su stotine zadovoljnih putnika koje smo prevozili do velikog broja gradova evrope.

Red vožnje Beograd Liberec

Kombi prevoz Pexon team-a je potpuno prilagođen putnicima tako da polasci kombi prevoza na relaciji Beograd Liberec odnosno Liberec Beograd zavisi od potreba putinka ali i od broja putnika. Za tačno vreme polaska neophodno je informisati se na pozivom na neki od navedenih brojeva telefona ili putem email-a.

Vreme putovanja kombi prevozom Beograd Liberec

Udaljenost na relaciji Beograd Liberec je oko 1000km za šta se procenjuje prosečno vreme putovanja oko 10 sati. Vreme putovanja Beograd Liberec takođe zavisi i od stanja na putevima i graničnim prelazima.

Liberec

Liberec je šesti grad po veličini u Češkoj ali njegova arhitektura kao i prirodna bogatstva koja se nalaze u okolini grada ga svrstavaju u jedan od poželjnijih gradova za kako za turiste tako i za poslovne ljude. Liberec pretstavlja ekonomski, kulturni i administrativni centar Liberačkog kraja. Neke od znamenitosti koje bi svako trebalo da obiđe ukoliko se nalazi ili planira posetu Liberecu su Gradska kuća, TV toranj sa koga se pruža prelp pogled na selu Liberačku oblast i na sam Liberec, zatim Gradsku katedralu sv. Antonija i Gradsko pozorište.