Kombi prevoz Linc

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Linca, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Lincu. Kombi prevoz do Linca uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Austria Nacional +43720022101

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Linca je oko 7 i po sati , u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Linc

Linc je grad koji se nalazi u severnom delu Austije, u njenoj pokrajini Gornja Austrija. Grad ima bogatu istoriju, a u jednom periodu bio je i prestonica velikog Habzburškog carstva. Danas je Linc po veličini, treći austrijski grad.

U Lincu se može posetiti najstarija crkva u Austriji i najznačajniji muzej moderne umetnosti Lentos Art Museum. Jedna od tursitičkih atrakcija je najstrmija železnica u Evropi, Pöstlingbergbahn, gde turisti mogu uživaju u vožnji na relaciji i do 2.9 kilometra i da pritom prebrode visinske razlike i do 255 metara. Na samo 20 km od Linca nalazi se jedan od najveći koncentracionih logora Mathauzen.

Pored istorijskih znamenitosti Linc je poznat i po Lincer torti i velikom broju restorana koji nude brojne kulinarske specijalitete.

Pored Linca, nudimo uslugu i prevoz putnika Beč.

Ukoliko idete u turistički i u potrazi ste za smeštajem ili apartmanom, ponudu možete proveriti na Booking-u