Pexon Team organizuje kombi prevoz do Parndorfa, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Parndorfu. Kombi prevoz do Parndorfa uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Austria Nacional +43720022101

email: rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs, info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Parndorfa je oko 5 sati i 15 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Parndorf

Parndorf je tržni centar izgrađen u pravom austrijskom stilu. Prizemne kućice i kućice u kojima se nalaze prodavnice ređaju se pod pravim uglom. Danas je to šoping centar u kome ima oko 160 radnji obuće i odeće i veliki trg izgrađen u italijanskom stilu. U Parndorfu ima široke saobraćajnice, šira parkirališta i kafići i mali restorani gde možete napraviti predah od kupovine.

Parndorf je udaljen 60 km od Beča, glavnog grada Austrije, tako da se nalazi na granici Mađarske i Austrije. Danas je jedan od najposećenijih tržnih centara ne samo u ovoj regiji, već u Evropi. Toliko se razvio da je sada već mali grad za sebe. Mesto u kome ćete se odmoriti, uživati i opustiti.