Bec
Sankt polten
Wiener Neustad
linc
linc
pandorf
pandorf
pandorf
pandorf

 

Kombi prevoz Austrija

Povoljno, udobno, sigurno i brzo- Pexon Team organizuje svakodnevne polaske kombi prevoza do Austrije, sa polaskom iz Beograda i drugih gradova iz Srbije.

Rezervišite mesto u nekim od naših modernih vozila i uživajte u vožnji.

Kombi prevoz do Austrije je najbrži i najpouzdaniji prevoz posle aviona. Vozila i kombiji u našem voznom parku mogu da prevezu 8 ili 16 putnika plus vozač. Naš cilj je da svim našim putnicima obezbedimo udoban i siguran prevoz do Austrije.

Vozila su veoma komforna i udobna, tako da višesatna vožnja neće predstavljati problem. Sva vozila u našem voznom parku su ispravna i dobro održavana. Veliki deo zarade ulažemo u kupovinu novih vozila i održavanje starih. Naša vozila su pre svega čista, a nakon toga i udobna.

Koliko traje prevoz kombijem od Srbije do Austrije?

Udaljenost od Srbije do Austrije je oko 500km i put traje 8 sati, u zavisnosti od gužve na putu i granici, kao i od grada u koji vas vozimo. Put je izuzetno kvalitetetan i brzo se stiže do Austrije. Putujemo glavnim saobraćajnicama i auto putevima i izbegavamo alternativne pravce, osim kada smo primorani da ih koristimo zbog gužve ili sudara na putu. Prevoz kombijem do Austrije se ponekad može produžiti zbog problema na putu, zastoja i gužvi.

Kombi prevoz Srbija – Austrija od vrata do vrata

Prevoz Srbija Austrija od vrata do vrata – Brza i fleksibilna usluga dolaska na vašu adresu i prevoza do željene adrese u Srbiji ili Austriji. Od bilo koje lokacije u Srbiji do bilo koje lokacije u Austriji, bez zbornog nalaženja.

Čekanje se dogovara sa vozačem i putnikom, i imamo obzira za mala kašnjenja, ali će biti potrebno da nam napomenete. Ovo je najfleksibilnija usluga prevoza do Austrije i najčešće se koristi. Trenutno obavljamo samo kombi prevoz do Beča.

Polasci iz Srbije za Austriju

Svakodnevni polasci iz Srbije za Austriju. Polasci iz sledećih gradova:

Kombi prevoz Beograd Austrija,

Kombi prevoz Novi Sad Austrija,

Kombi prevoz Subotica Austrija,

Kombi prevoz Pančevo Austrija.

Ukoliko ste iz mesta koje nije spomenuto, možete nas kontaktirati, a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.

Fleksibilan i brz kombi prevoz do Austrije

Jedan od najvećih prednosti kombi prevoza do Austrije je i to što postoji veći broj pauza. Pauze se prave na svakih 200km i traju po 2 sata. Prilikom najma kombi vozila postoji mogućnost da se u dogovoru sa putnicima pauze smanje ili produže. Duže pauze se mogu iskoristiti za neki manji šoping ili jelo u restoranu.

Ukoliko putnici ne žele da prave pauzu, nećemo praviti pauzu. U dogovoru sa putnicima možemo napraviti i veću pauzu kod nekog od mnogobrojnih outleta u Austriji, kako bi se obavio shoping. Fleksibilne pauze i dogovor oko njih je moguć uz najam kombi vozila.

 

Siguran i brz prevoz do Austrije

Kombi prevoz do Austrije je prilagođen zahtevima putnika, uz prethodni dogovor. Vozači koji saobraćaju na liniji Srbija Austrija su profesionalni, ljubazni i diskretni, sa dugogodišnjim iskustvom na evropskim putevima.

Motivisani smo da vam pružimo najbolju uslugu kombi prevoza do Austrije i od Austrije za SRB.

Pored Austrije vršimo i kombi prevoz do Slovačke, Mađarske i Češke.

Kombi prevoz iz Austrije za Srbiju

Svakodnevni polasci iz Austrije za Srbiju. Polasci iz svih većih gradova u Austriji. Polaske vršimo iz: Beča, Graca, Pandorfa, i ostalih gradova u Austriji. Ukoliko vašeg mesta nema na spisku, možćete nas kontaktirati, a mi ćemo pokušati da vam izađemo u susret. Ove stvari mogu uticati na cenu. Prevoz iz Austrije u Srbiju vršimo iskljućivo po sistemu od vrata do vrata.

Trenutno pružamo samo kombi prevoz do Beča, kao i iz Beča za Srbiju.

Rezervacija kombi prevoza do i iz Austrije

Rezervacija kombi prevoza se može izvršiti svakim danom i vikendom 00-24. Rezervaciju puta možete izvršiti pozivom na broj telefona ili slanjem poruke. Aktivni smo na Viberu i Whats Appu, tako da nas i tu možete kontaktirati.

Rezervacija se može izvršiti nekoliko sati ili nekoliko dana unapred. Najbolje bi bilo rezervisati 2-3 dana unapred, kako bi imali sigurno mesto u kombiju. Rezervacija kombi prevoza do ili iz Austrije je obavezna.

Red vožnje i polasci za Austriju

Kombi prevoz Pexon saobraća svaki dan na relaciji Austrija Srbija i Srbija Austrija. Polasci su više puta dnevno, u zavisnosti od broja putnika. Pored standardnog kombi prevoza u jednom pravcu, nudimo i povratni prevoz iz Austrije. Red vožnje je podložan izmeni, tako da bi bilo najbolje da nas kontaktirate. Jednom dogovoreni polazak se neće menjati, barem ne sa naše strane.

Kombi prevoz do Austrije cena

Cena kombi prevoza do Austrije je pristupačna i u odnosu na mnoge druge vrste prevoza je isplatljivija, najviše zbog brzine i udobnosti. Cena kombi prevoza do Austrije će najviše zavisiti od vaše lokacije i lokacije gde vas vozimo. Za konačnu cenu prevoza do Austrije je najbolje da nas kontaktirate ili pošaljete poruku.

Benefiti putovanja sa nama

Klimatizovana vozila, udobna i prostrana vozila, profesionalni vozači, fleskibilni prevoz za pauzama ili bez, pet friendly kombi prevoz do Austrije za udoban prevoz vaših kućnih ljubimaca, redovno servisirana vozila, ljubazni i diskretni vozači, mogućnost prevoza od vrata do vrata, popust za decu, pristupačne cene, svakodnevni polasci, mogućnost povratnog putovanja.

Rezervišite kombi prevoz do ili iz Austrije, mesta su ograničena. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati. Upit je besplatan i neobavezujuć.