Pexon Team organizuje kombi prevoz do Seređa, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Seređu. Kombi prevoz do Seređa uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Seređa je oko 5 sati i 40 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Seređ

Seređ je grad u Slovačok Republici koji pripada Trnavskom kraju. Na samo 55km od ovog grada nalazi se i Bratislava, glavni grad Slovačke. Krog grad Seređ prolazi najvažnija reka ove države Vah, koja grad deli na severni i južni deo.

Grad je kroz istoriju bio u sastavu mnogih nekadašnjih velikih sila, a zvanično posle Prvog svetskog rata postao deo tadašnje Čehoslovačke i nakon otcepljenja ostao u sklopu Slovačke i postao njeno važno središte, posebno u zapadnom delu. Trgovina je oduvek bila glavna delatnost.

U centru grada nalazi se rimokatolička crkva, u blizini je i Gradski dom kulture, zgrada opšitnske uprave. Slično drugim slovačkim gradovima, ima ostatke komunizma koji se najbolje mogu videti u arhitekturi objekata.