Pexon Team organizuje kombi prevoz do Yaszbereny, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Yaszbereny. Kombi prevoz do Yaszbereny uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 200 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Mađarska +3614453613

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs.

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanje prevoza od Beograda do Yaszbereny je 4 sata vožnje, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Ukoliko želite da idete do Budimpešte, Pexon organizuje kombi prevoz do aerodroma u Budimpešti.

Yaszbereny

Na samo 60 km od mađarske prestonice nalazi se gradić Yaszbereny. Ova grad je drugi grad po veličini u mađarskoj županiji Jas – Nađkun – Solnok. Sve do pedesetih godina prošlog veka, grad je bio okrenut agronomiji, a onda slede investicije i grad počinje da se modernizuje i industrijalizuje. Danas je to razvijen ekonomski, ali i kulturološki centar. Jedan zanimljiv podatak u vezi sa ovim gradom jeste da je on danas poznat po proizvodnji frižidera.

U samom centru grada nalazi se glavna crkva, rađena u gotskom stilu. Grad ima veliki izbor restorana i drugih ugostiteljskih objekata u kojima ćete moći da uživate u mađarskim jelima. A s obzirom da je blizu Budimpešte, mnogi svoj boravak produže i do prestonice.