Uživajte u prelepom ambijentu naših planina Zlatibora, Tare, Divičibarima ili Staroj Planini jer to je idealno mesto za putovanja skijaša, planinara, biciklista i ljubitelja prirode. Krenite na nezaboravno zimovanje na snegu, jedinstven kombi prevoz putnika ili minibus prevoz svakoga dana u toku sezone za sve ljubitelje planina, koji obiluje mogućnostima za aktivan odmor i uživanje.

Detaljnije informacije o kombi prevozu do Zlatibora, možete pogledati ovde, garantujemo siguran polazak svakoga dana za grupu putnika koju čine minimum 4 osobe.

Kombi prevoz do drugih planinskih centara:

Naš tim pomoći će Vam u svemu da Vaše putovanje i povratak bude bezbrižan i komforan.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem forme na sajtu ili Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

rezervacije@pexonteam.rs

office@pexonteam

Zlatibor i Tara jesu jedne od turistički rajrazvijenijih planina u Zapadnoj Srbiji. Planinske lepotice koje sa komplementarnim turističkim motivima u svom okruženju (Užice, Zlatar, Stopića pećina, Bajina Bašta, Perućansko jezero…) čine jednu celinu, predstavljaju turističke centre koji su jedni od najposećenijih u našoj zemlji.

Posetite ove planine u zimskom periodu i uživajte u snegu i skijanju ili u letnjem periodu i prepustite se šetnjama po prirodi, a nama dozvolite da Vam pružimo besprekornu uslugu kombi prevoza!