Uživajte u prelepom ambijentu naših planina Zlatibora ili Tare jer to je idealno mesto za putovanja skijaša, planinara, biciklista i ljubitelja prirode. Krenite na nezaboravno zimovanje na snegu, jedinstven kombi prevoz putnika ili minibus prevoz svakoga dana u toku sezone za sve ljubitelje planina, koji obiluje mogućnostima za aktivan odmor i uživanje.

Detaljnije informacije o kombi prevozu do Zlatibora, možete pogledati ovde, garantujemo siguran polazak svakoga dana za grupu putnika koju čine minimum 4 osobe.

Naš tim pomoći će Vam u svemu da Vaše putovanje i povratak bude bezbrižan i komforan.

Za sva pitanja i rezervacije možete da nas kontaktirate na telefone:

+381 11 2206 200

+381 65 2206 300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 302 (viber, whatsapp)

Zlatibor i Tara jesu jedne od turistički rajrazvijenijih planina u Zapadnoj Srbiji. Planinske lepotice koje sa komplementarnim turističkim motivima u svom okruženju (Užice, Zlatar, Stopića pećina, Bajina Bašta, Perućansko jezero…) čine jednu celinu, predstavljaju turističke centre koji su jedni od najposećenijih u našoj zemlji.

Posetite ove planine u zimskom periodu i uživajte u snegu i skijanju ili u letnjem periodu i prepustite se šetnjama po prirodi, a nama dozvolite da Vam pružimo besprekornu uslugu kombi prevoza!