Kombi prevoz putnika u Srbiji

Pexon Team obavlja kombi prevoz većih ili manjih grupa putnika do gotovo svih lokacija u Srbiji. Posedujemo moderna vozila prilagođena različitom broju putnika (od automobila do minibusa sa 20 sedišta). Uz nas, putovanje će vam biti udobno i sigurno.

Kombi prevoz putnika u Srbiji može da bude:

Bilo koji da je razlog vašeg putovanja, sa Pexon Team-om ga možete organizovati po svojoj meri, u skladu sa vašim potrebama i željama.

Ako vam je potreban kombi prevoz putnika, konktaktirajte nas ili popunite rezervacionu formu na sajtu. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najbržem roku.

Laku i brzu rezervaciju možete realizovati putem Call centra:

+381 11 4300 500

Ili putem emaila na:

office@pexonteam

rezervacije@pexonteam.rs

Teritorija naše zemlje tokom samog nastanka ali i tokom istorije, interesantna je i veoma sadržajna. Kako za istraživače i ljude koji se bave naukom , tako i za turiste.

Srbija u okviru svojih granica može da ponudi puno i zadovolji najrazličitije potrebe turista svih profila. Planine koje pružaju užitak skijašima, planinarima i ljudima koji obožavaju šetnje po prirodi (Zlatibor, Tara). Banje su dragulji naše zemlje i neverovatni turistički potencijal. Prevoz putnika sa vozačem koji Vam omugućuje Pexon Team, možete koristiti do banja poput Vrnjačke, Mataruške i Soko Banje (Soko Terme).

Takođe organizovani prevoz putnika do svih gradova u našoj zemlji se nalazi u širokoj lepezi naše ponude. Ukoliko je motiv Vašeg putovanje poseta nekog od sajmova, ili neke od mnogobrojnih manifestacija ili koncerata širom naše zemlje, nazovite nas i dopustite da Vas prevezemo bezbedno do željenog događaja i nazad i uživajte u vrhunskom kombi prevozu.