Kombi prevoz do praga

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Praga, svakog dana, sa polaskom iz Beograda i Niša. Vozimo vas do željene adrese u Pragu. Kombi prevoz do Praga uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan. Ukoliko putujete iz Češke, organizujemo i kombi prevoz Prag Beograd, prevoz Beograd Prag,  kao i Prag Niš, odnosno prevoz Prag Novi Sad.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 100 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Czech, Prague : +420296330765

email: rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

Takođe, mesto u kombiju možete rezervisati i kontaktiranjem našeg predstavnika u Pragu.

Goran Ilić
pexonprag@gmail.com
+420 777 272 592

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Organizovan kombi prevoz Beograd- Prag aerodrom

Zbog velikog broja interkontinentalnih letova koji poleću sa aerodoma iz Praga, organizujemo kombi prevoz do Praga. Ukoliko planirate da idete iz Beogrda do aerodroma u Pragu, Pexon Team organizuje rutu kombi prevoza Beograd Prag.

Rezervišite na vreme i uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji sa kombi prevozom Pexon.

Kombi prevoz Beograd Prag – red vožnje

Za razliku redovonog reda vožnje koju ima autobus Beograd Prag, kombi prevoz putnika zavsi od broja putnika i njihovih potreba. Za tačno vreme polaska kombi prevoza Beograd Prag ili Beograd Prag prevoz, neophodno je kontaktirati naš info servis na neki od navedenih brojeva telefona ili putem email-a. Da bi obezbedili vaše mesto u nekom od naših kombija potrebno je rezervisati nekoliko dana unapred.

Beograd Prag km

Udaljenost Beograd Prag kombi prevoz iznosi oko 900km za šta je predviđeno vreme putovanja za kombi prevoz Beograd Prag oko 10 sati i 30 minuta. Vreme putovanja zavisi od stanja na putevima i graničnim prelazima. Pexon Team ima višegodišnje iskustvo u prevozu putnika do Praga tako da su zadržavanja na graničnim prelazima svedena na minimum.

Vreme trajanja putovanja Beograd – Prag

Vreme putovanja kombi prevozom do Praga je dosta kraće u donosu da ste se odlučili na autobus Beograd Prag koje može potrajati i do 15 sati vožnje. Ako razmatrate da odaberete voz Beograd Prag vreme putovanja će biti još duže i zamornije i može potrajati i do 16 sati. Svakako pri odabiru prevoza u obzir treba uzeti i povoljniju cenu kombi prevoza do Praga, komfor i sigurnost koju ćete imati sa Pexon Team-om.

Prag

Jedan od najlepših gradova Srednje Evrope jeste glavni grad Češke Republike – Prag. Pored toga što je glavni grad, on je i najveći grad ove države sa 1.2 miliona stanovnika. Predstavlja istorijsko i kulturno mesto pa je 2000. godine nosio titulu evropske prestonice kulture.

Upravo zbog duge i bogate istorije o čemu svedoče mnoga istorijska zdanja, Prag je danas jedan od najposećenijih gradova Evrope. Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u ovom gradu svakako je Karlov most. Mostom se prelazi reka Vltava, najduža češka reka, koja je i leva pritoka reke Labe. Ono što ga posebno izdvaja od ostalih jeste pregršt broj slikara, umetnika i muzičara koji se mogu videti u toku dana, dok je ujutru i uveče most prazan i idealan za šetnju. Nadomak mosta nalazi se jedan od najlepših delova ovog grada. U pitanju je Kampa ostrvo, koje mnogi mnogi nazivaju „Venecijom Praga“ zbog kuća koje se nalaze na samoj obali reke.

Bogata arhitektura

U starom delu grada, nalazi se jevrejska četvrt koja datira još iz X veka. U ovom delu grada rođen je i Franc Kafka. U Starom gradu nalazi se i čuveni Astronomski sat koji krasi mnoge razglednice i svakako je jedan od detalja po kome se Prag pamti.

Kada je reč o arhitekturi ovog grada, treba pomenuti Praški dvorac, Muzej muzike, crkvu Device Marije i nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje zdanje oličeno u „Kući koja igra“.

Zlatni Prag kako se još ovaj grad naziva poznat je i po razvnovrsnom noćnom programu. Grad nudi veliki izbor pabova i kafića gde ćete uživati u dobrom češkom pivu i ukusnim kobasicama.

Kombi prevoz Beograd Prag cena

Za više informacija o ceni kombi prevoza Prag Beograd ili Beograd Prag možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.

Kombi prevoz Beograd Prag cena

Za više informacija o ceni kombi prevoza Beograd Prag ili PragBeograd, možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.