Kombi prevoz do Praga

Kombi prevoz do Praga 2018-05-17T09:04:29+00:00

Kombi prevoz do pragaPexon Team organizuje kombi prevoz do Praga, svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas do željene adrese u Pragu. Kombi prevoz do Praga uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan.

Rezervišite svoje mesto u nekom od naših modernih vozila.
+381 11 2206 200

+381 65 2206 300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206 302 (viber, whatsapp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+420 2 96330769 Czech Republic Prague

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Vreme trajanja putovanja

Očekivano vreme trajanja prevoza od Beograda do Praga je oko 10 sati i 30 minuta, u slučaju da na graničnim prelazima zadržavanja budu standardna.

Prag

Jedan od najlepših gradova Srednje Evrope jeste glavni grad Češke Republike – Prag. Pored toga što je glavni grad, on je i najveći grad ove države sa 1.2 miliona stanovnika. Predstavlja istorijsko i kulturno mesto pa je 2000. godine nosio titulu evropske prestonice kulture.

Upravo zbog duge i bogate istorije o čemu svedoče mnoga istorijska zdanja, Prag je danas jedan od najposećenijih gradova Evrope. Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u ovom gradu svakako je Karlov most. Mostom se prelazi reka Vltava, najduža češka reka, koja je i leva pritoka reke Labe. Ono što ga posebno izdvaja od ostalih jeste pregršt broj slikara, umetnika i muzičara koji se mogu videti u toku dana, dok je ujutru i uveče most prazan i idealan za šetnju. Nadomak mosta nalazi se jedan od najlepših delova ovog grada. U pitanju je Kampa ostrvo, koje mnogi mnogi nazivaju „Venecijom Praga“ zbog kuća koje se nalaze na samoj obali reke.

Bogata arhitektura

U starom delu grada, nalazi se jevrejska četvrt koja datira još iz X veka. U ovom delu grada rođen je i Franc Kafka. U Starom gradu nalazi se i čuveni Astronomski sat koji krasi mnoge razglednice i svakako je jedan od detalja po kome se Prag pamti.

Kada je reč o arhitekturi ovog grada, treba pomenuti Praški dvorac, Muzej muzike, crkvu Device Marije i nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje zdanje oličeno u „Kući koja igra“.

Zlatni Prag kako se još ovaj grad naziva poznat je i po razvnovrsnom noćnom programu. Grad nudi veliki izbor pabova i kafića gde ćete uživati u dobrom češkom pivu i ukusnim kobasicama.