Kombi prevoz do praga

Pexon Team organizuje kombi prevoz do Praga, svakog dana, sa polaskom iz Beograda i Niša. Vozimo vas do željene adrese u Pragu. Kombi prevoz do Praga uz Pexon Team je udoban, siguran i povoljan. Ukoliko putujete iz Češke, organizujemo i kombi prevoz Prag – Beograd, kao i Prag – Niš, odnosno prevoz Prag – Novi Sad.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 100 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

Czech, Prague : +420296330765

email: rezervacije@pexonteam.rs

Rezervaciju možete napraviti i online, putem našeg sajta ili slanjem mejla na adrese rezervacije@pexonteam.rs info@pexonteam.rs ili office@pexonteam.rs.

Takođe, mesto u kombiju možete rezervisati i kontaktiranjem našeg predstavnika u Pragu.

Goran Ilić
pexonprag@gmail.com
+420 777 272 592

U našem voznom parku su moderna i sigurna vozila, koja će vaše putovanje učiniti komfornim.

Organizovan kombi prevoz Beograd- Prag aerodrom

Zbog velikog broja interkontinentalnih letova koji poleću sa aerodoma iz Praga, organizujemo kombi prevoz do Praga. Ukoliko planirate da idete iz Beogrda do aerodroma u Pragu, Pexon Team organizuje rutu kombi prevoza Beograd Prag.

Rezervišite na vreme i uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji sa kombi prevozom Pexon.

Kombi prevoz Beograd Prag – red vožnje

Za razliku redovonog reda vožnje koju ima autobus Beograd Prag, kombi prevoz putnika zavsi od broja putnika i njihovih potreba. Za tačno vreme polaska kombi prevoza Beograd Prag neophodno je kontaktirati naš info servis na neki od navedenih brojeva telefona ili putem email-a. Da bi obezbedili vaše mesto u nekom od naših kombija potrebno je rezervisati nekoliko dana unapred.

Beograd Prag km

Udaljenost Beograd – Prag iznosi oko 900km za šta je predviđeno vreme putovanja za kombi prevoz Beograd Prag oko 10 sati i 30 minuta. Vreme putovanja zavisi od stanja na putevima i graničnim prelazima. Pexon Team ima višegodišnje iskustvo u prevozu putnika do Praga tako da su zadržavanja na graničnim prelazima svedena na minimum.

Vreme trajanja putovanja Beograd – Prag

Vreme putovanja kombi prevozom do Praga je dosta kraće u donosu da ste se odlučili na autobus Beograd Prag koje može potrajati i do 15 sati vožnje. Ako razmatrate da odaberete voz Beograd Prag vreme putovanja će biti još duže i zamornije i može potrajati i do 16 sati. Svakako pri odabiru prevoza u obzir treba uzeti i povoljniju cenu kombi prevoza do Praga, komfor i sigurnost koju ćete imati sa Pexon Team-om.

Prag

Jedan od najlepših gradova Srednje Evrope jeste glavni grad Češke Republike – Prag. Pored toga što je glavni grad, on je i najveći grad ove države sa 1.2 miliona stanovnika. Predstavlja istorijsko i kulturno mesto pa je 2000. godine nosio titulu evropske prestonice kulture.

Upravo zbog duge i bogate istorije o čemu svedoče mnoga istorijska zdanja, Prag je danas jedan od najposećenijih gradova Evrope. Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u ovom gradu svakako je Karlov most. Mostom se prelazi reka Vltava, najduža češka reka, koja je i leva pritoka reke Labe. Ono što ga posebno izdvaja od ostalih jeste pregršt broj slikara, umetnika i muzičara koji se mogu videti u toku dana, dok je ujutru i uveče most prazan i idealan za šetnju. Nadomak mosta nalazi se jedan od najlepših delova ovog grada. U pitanju je Kampa ostrvo, koje mnogi mnogi nazivaju „Venecijom Praga“ zbog kuća koje se nalaze na samoj obali reke.

Bogata arhitektura

U starom delu grada, nalazi se jevrejska četvrt koja datira još iz X veka. U ovom delu grada rođen je i Franc Kafka. U Starom gradu nalazi se i čuveni Astronomski sat koji krasi mnoge razglednice i svakako je jedan od detalja po kome se Prag pamti.

Kada je reč o arhitekturi ovog grada, treba pomenuti Praški dvorac, Muzej muzike, crkvu Device Marije i nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje zdanje oličeno u „Kući koja igra“.

Zlatni Prag kako se još ovaj grad naziva poznat je i po razvnovrsnom noćnom programu. Grad nudi veliki izbor pabova i kafića gde ćete uživati u dobrom češkom pivu i ukusnim kobasicama.