Pexon Team organizuje kombi prevoz do Bratislave svakog dana, sa polaskom iz Beograda. Vozimo vas udobno i sigurno do željene adrese u Bratislavi.

Rezervišite svoje mesto za kombi prevoz do Bratislave.

Kontaktirajte nas

Call centar: +381 11 4300 500

Mob:+381 65 2206 300 (Viber, WhatsApp)

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+421233329530

email: rezervacije@pexonteam.rs
office@pexonteam.rs

Budite slobodni da nam se obratite za sva pitanja i nedoumice.

Beograd Bratislava km

Udaljenost Beograd Bratislava kombi prevoz iznosi oko 570 km. Kombi prevoz od Beograda do Bratislave traje oko 7 sati, u slučaju da su zadržavanja na graničnim prelazima uobičajena.

Bratislava

Bratislava je prestonica Slovačke, a od Beča je udaljena samo 60 kilometara. Dunav deli Bratislavu na stari i novi deo grada. Stari deo grada obiluje kulturnim i istorijskim spomenicima, kao i starim građevinama, koje privčale veliki broj turista. Bratislava ima nešto manje od 450.000 stanovnika. Interesantno je da u gradu postoji već broj, što prirodnih, što veštačkih jezera. Jedna od glavnih turističkih atrakcija je zamak iz 15. veka, a svakako treba videti spomenik Slavin, Plava crkva, Dom Svetog Martina.

Bratislava pored svih znamenitosti i spomenika kulture predstavlja i veliki industrijski centar. U okruženju slovačke prestonice nalaze se fabrike internacionalnih kompanija u mestima Malacky, Stupava, Devinska Nova Ves, Senec, Lozorno, Pezinok i Dunajska Lužina. Rezervišite svoje mesto i putujte do posla u inostranstvu sa nama, a isto tako i iz Slovačke do Beograda i radite za velike kompanije autoindustrije Peugeot, Citroen, Volkswagen itd.

Kombi prevoz Bratislava cena

Za više informacija o ceni kombi prevoza Bratislava Beograd ili Beograd Bratislava, možete nas pozvati na broj telefona i rezervisati svoje mesto na vreme.