bratislava
Kombi prevoz Parndorf Austrija
Kombi prevoz Linc
SENICA
senec
senec
trnava
Kombi prevoz Morahalom
segedin
seređ
hlohovec
hlohovec
trencin
Kombi prevoz Trnava
Galanta
malacky
malacky
malacky

Kombi prevoz za Slovačku

Kombi prevoz do Slovačke predstavlja najbrži i najpouzdaniji prevoz posle avionskog prevoza. Posedujemo kombije koji mogu da prevezu 8 ili 16 putnika, plus vozač. Cilj nam je da svim putnicima obezbedimo siguran, udoban, pristupačan i brz put od ili do Slovačke.

Polasci se vrše svakodnevno iz više gradova u Srbiji. Sva vozila u našem voznom parku su moderna i čista. Kombiji su prostrani i ima dovoljno mesta i za prtljag. Kombiji koji prevoze putnike do Slovačke poseduju klimu.

Koliko vremenski traje?

Udaljenost od Srbije do Slovačke je 580km i put traje oko 6-7 sati. Vreme putovanja će najviše zavisiti od stanja na putevima, gužve na granici. Kada uđemo u Mađarsku put je izuzetno kvalitetan i brzo se stiže. Putujemo samo auto putevima. Ukoliko je gužva na putu ili sudar onda ćemo koristiti druge, manje saobraćajnice. Naši vozači su iskusni i veoma dobro poznaju kako glavne, tako i alternativne puteve do Slovačke.Polasci iz Srbije za Slovačku

Svakodnevni polasci iz Srbije za Slovačku, polasci iz sledećih gradova:

Kombi prevoz Beograd Slovačka,

Kombi prevoz Novi Sad Slovačka,

Kombi prevoz Pančevo Slovačka,

Kombi prevoz Subotica Slovačka.

Ukoliko ste iz grada koji nije naveden, postoji mogućnost da dođemo u vaš grad ukoliko ima više putnika koji bi putovali.

Pored Slovačke nudimo i uslugu kombi prevoza do Beča, Bratislave, Praga, kao i ostalih gradova u centralnoj Evropi.

Fleksibilan kombi prevoz do Slovačke

Jedan od prednosti kombi prevoza od Srbije do Slovačke je i to što postoji više pauza. Pravimo pauze na 200km koje traju po 2 sata. Prilikom najma kombija sa vozačem pauze mogu dodati ili smanjiti. Pauze mogu biti kraće ili duže, u zavisnosti od dogovora.

Kraće pauze se mogu koristiti za manju kupovinu, odlazak u WC, a duže pauze za kupovinu ili ručak.

Kombi prevoz Slovačka Srbija

Svakodnevni polasci iz Slovačke za Srbiju. Ukoliko vam je potreban prevoz iz Slovačke za Srbiju, polaske vršimo iz gradova: Bratislava, Trnava, Košice i ostalih gradova.

Ukoliko vaše mesto nije na spisku pozovite nas da se dogovorimo oko rezervacije i eventualnog dolaska po vas. Kombi prevoz iz Slovačke za Srbiju možemo izvršiti po sistemu zbornog nalaženja ili od vrata do vrata, ili sa bilo koje druge adrese.

Imamo odličnu saradnju i iskustvo sa radnicima iz Slovačke koji se vraćaju za Srbiju.

Na usluzi smo svim našim ljudima koji žive i rade u Slovačkoj.

Ako u Slovačku putujete turistički na ovom linku možete videti najpopularnija mesta i objekte koje možete posetiti. Ukoliko ste u potrazi za smeštajem možete pogledati ponudu na Booking-u.

Rezervacija prevoza

Rezervaciju kombi prevoza od ili do Slovačke možete izvršiti u bilo koje doba dana ili noći. Naš korisnički servis je dostupan 24/7 za sva vaša pitanja.

Možete nas pozvati na mobilni ili preko Vibera ili Whats Appa. Možete nam poslati i poruku na koju ćemo vam rado odgovoriti.

Rezervacije možete izvršiti nekoliko sati ili dana pre polaska.

Najbolje bi bilo da se rezervacija izvrši nekoliko dana unapred.

Pet friendly

Vaši ljubimci su dobrodošli u našem kombiju. Cena, kao i uslovi po kojima ljubimci mogu da se voze u našim vozilima će zavisiti od same veličine i težine kućnog ljubimca. rezervišite kombi prevoz do ili iz Slovačke još danas, mesta su ograničena. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati. Upit je besplatan i neobavezujuć.