Kombi prevoz putnika u inostranstvo

Kreativni ste i obožavate putovanja? Na pravom ste mestu! Pexon Team Vam omogučava da sami kreirate svoje putovanje, dok Vam mi garantujemo udoban i bezbedan prevoz do željene lokacije.

Puni ste avanturističkog duha i želje za upoznavanjem  novih destinacija, a pritom imate društvo sličnih afiniteta. Ne čekajte više na svoje putovanje iz snova, več nas nazovite i uživajte.

Ako vam je potreban:

  • Kombi prevoz do Grčke
  • Kombi prevoz do Češke
  • Kombi prevoz do Slovenije
  • Kombi prevoz do Poljske
  • Kombi prevoz do Nemačke
  • Kombi prevoz do Mađarske
  • Kombi prevoz do Austrije
  • Kombi prevoz do Slovačke
  • Ili kombi prevoz bilo gde u inostranstvu

Ukoliko živite u inostranstvu, a želite da posetite Srbiju kontaktirajte nas, a mi ćemo izvršiti  transfer do željenog mesta sa Vaše adrese.

Konktaktirajte nas i naš tim će vam dati sve potrebne informacije oko cene i uslova putovanja.

+381 65 2206-300 (viber, whatsapp)

+381 65 2206-301 (viber, whatsapp)

+381 65 2206-302 (viber, whatsapp)

info@pexonteam.rs

office@pexonteam.rs

Rezervacioni upit možete popuniti i na našem sajtu.

Pozivi iz inostranstva po ceni lokalnog poziva

+43 720 778141 Austria Nacional

+420 2 96330769 Czech Republic Prague

+421 2 33329502 Slovakia Bratislava

+44 843 8498336 UK London

Inostrani gradovi do kojih putujemo svaki dan

Moderna vozila Pexon Team-a svakodnevno saobraćaju do Segedina, Budimpešte, Beča i Bratislave, o čemu možete da se informišete na stranici Transferi.

Rezervišite svoje mesto za povoljno i komforno putovanje do nekog od ovih gradova.

Grčka:

Zaslužili ste! I sami znate da jeste! Odmor od napornog posla i gradske buke. Miris mora već osećate, a vruć vetar Vam kvari frizuru. Odmor iz snova za Vas i Vašu porodicu ili društvo u Grčkoj. (Olimpijska regija: Paralija, Olimpic Beach, Leptokarija, Nei Pori, Platamon, planina Olimp, Litohoro, gradski centar Katarini, Solun itd…)

Odjednom se ova misao prekida pitanjem „Ko će nas voziti“ ? Ne dozvolite da Vam ovo pitanje pokvari zaslužen odmor, već nas nazovite i rezervišite svoje mesto i  uživajte sa Pexon Team-om.

Halkidiki, poluostrvo sa tri mala poluostrva, jeste jedno od najpopularnijih delova Grčke za naše turiste. Kassandra, Sithonia, Athos predstavljau tri potpuno različita dela Halkidikija koji su tako skladno povezani i mogu da ponude i zadovolje najrazličitije želje turista.

Kassandra sa luksuznim hotelima i mestima poput Pefkohorija, Haniotija, Kalitee, Polihrona, Nea Skioni i dr. predstavljaju pravi biser Grčke.

Sithonia se još uvek budi i sa svojim peščanim plažama nudi turistima odmor kakav se samo poželeti može. Mesta sa interesantnom i sadržajnom ponudom su: Nikiti, Sarti, Neos Marmaras i Kalamitsi.

Athos je pravi raj za hodočasnike i turiste koje ispunjava obilazak manastira i verskih centara. Osim ovako bogate ponude na Athos-u se nalazi i letnji turistički centri poput Jerisosa i Uranopolisa.

 Takođe, ukoliko preferirate odmor u Grčkoj između dva gradska centra poput Soluna i Kavale, izaberite Asprovaltu, Vrasnu, Nea Vrasnu, Stavros ili Olimpijadu, a uz sve to izaberite Pexon Team koji će upotpuniti Vaš odmor iz snova kombi prevozom!